Hilti on lanseerannut akkupistosahan

Hilti on lanseerannut akkutoimisen pistosahan, jonka tuotekehityksessä on panostettu erityisesti suorituskykyyn sekä turvallisuuteen.

SJT 6-A22 on yhteensopiva kaikkien Hiltin 22 V -akkujen kanssa ja vastaa suorituskyvyltään johdollista työkalua. Turvallisen käytön takaa alhainen tärinätaso, teräjarru sekä imuriliitäntä. Kahvan ergonominen muotoilu sekä työkalun alhainen painopiste tekevät työkalun käytöstä ja hallinnasta helppoa. Työn tuottavuutta tehostaa yrityksen patentoima avaimeton pikaistukka, joka tekee terän vaihdosta nopeaa.

SJT 6-A22 soveltuu erinomaisesti puun, kipsi- ja kuitulevyjen sekä metallin käsittelyyn. Leikkaussyvyys puussa ja puukomposiiteissä on jopa 150mm ja metallissa 10mm.

Hilti Suomen akkukoneiden tuotepäällikön, Alessandro Bareran, mukaan akkupistosahaa on odotettu Hiltiltä jo pitkään. ”Tuotekehittelyyn päätettiin käyttää paljon aikaa, jotta valmis tuote olisi enemmän kuin vain pistosaha. SJT 6-A22 on täydellisen tasapainoinen, tehokas ja luotettava työkalu, joka soveltuu moneen käyttöön eri rakennustoimialoilla”, kertoo Alessandro.

Kuten kaikkiin uusiin Hiltin sähkötyökaluihin, SJT 6-A22 akkupistosahaan on asennettu NFC -tunniste. Tunniste mahdollistaa työkalun tietojen tarkastelun sekä huollon tilaamiseen matkapuhelimella käyttäen Hilti Connect -sovellusta.