Kuva: Hatrick Oy

Hatrick Oy on Vuoden Puuteollisuusyritys 2017

Kuva: Hatrick Oy

Vuoden Puuteollisuusyritys -palkinnon myöntää Puuteollisuusyrittäjät ry.

”Tämä on hieno tunnustus Hatrickille ja osoitus onnistumisesta alallamme. Haluankin kiittää avainhenkilötiimiämme, työntekijöitämme ja PTY:n valintaraatia tästä huomionosoituksesta”, toteaa toimitusjohtaja Sakari Niemelä.

Hatrick Oy valmistaa palo-, röntgen- ja ääneneristysikkunoita. Hatrick on perustettu vuonna 1985. Työntekijöitä on kaikkiaan 12.

Hatrick Oy:n asiakaskunta koostuu rakennusliikkeistä ja ikkunatehtaista. Yrityksen liikevaihdosta 90% kertyy kotimaasta. Hatrickin liikevaihto on noin 2,9 miljoonaa euroa ja liikevoittomarginaali 16%.

Vuoden Puuteollisuusyritykseksi valittavat yritykset ovat alan johtavia toimijoita, edelläkävijöitä ja osaltaan myös suunnannäyttäjiä. Hatrickin valintaperusteena ovat olleet hyvä tuloksen tekokyky, tuotannon jatkuva parantaminen ja erikoistuminen haasteellisiin marginaalituotteisiin.

Puuteollisuusyrittäjät ry on huonekalu-, rakennuspuusepän- ja puusepänteollisuuden johtava edunvalvoja. Yhdistyksellä on jäseniä noin 450, ja jäsenien yhteinen liikevaihto on noin miljardi euroa. Vuoden Puuteollisuusyritys valittiin nyt 19. kerran.