Luonnoskuva Asunto Oy Järvenpään Viulukonsertosta. Kuva: Hartela

Hartela myy Siriukselle 198 vuokra-asuntoa

Hartela ja kiinteistösijoitusrahasto Sirius Fund IV ovat tehneet kaupat kolmesta suunnitteilla olevasta vuokra-asuntokohteesta Lahdessa, Järvenpäässä ja Tuusulassa. Kohteet sisältävät yhteensä 198 vuokra-asuntoa. 

Luonnoskuva Asunto Oy Järvenpään Viulukonsertosta. Kuva: Hartela

Lahden-kohde sijaitsee Vahva-Jussin asuinalueella. Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Lenkki 13:n pinta-ala on 1719 neliömetriä, ja se sisältää 37 asuinhuoneistoa.  

Järvenpään-kohde sijaitsee Ainolan aluekeskuksessa. Asunto Oy Järvenpään Viulukonserton pinta-ala on 2641 neliömetriä, ja se sisältää 58 asuinhuoneistoa.  

Tuusulan-kohde sijaitsee Tuusulan Bostonin alueella. Asunto Oy Tuusulan Pelargonian pinta-ala on 5240 neliömetriä, ja se sisältää 103 asuinhuoneistoa.  

– Kaikki kolme myytävää kohdetta tarjoavat kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja kuten A-energialuokan, ja ne sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, sanoo Hartela Etelä-Suomen toimitusjohtaja Matti Aho.  

– Rakennettavat asunnot soveltuvat hienosti strategiaamme ja täydentävät meidän erittäin laadukasta rakenteilla olevaa vuokra-asuntosalkkua, sanoo sijoitusjohtaja Jonas Ahlblad Siruksesta.