MIWO Luchtbehandelingstechniek

Halton osti ammattikeittiöiden sisäilmaan erikoistuneen MIWO:n

Halton Group on sopinut ostavansa hollantilaisen MIWO Luchtbehandelingstechniek B.V.  -yhtiön, jolla on vankka kokemus sisäilman avaimet käteen -ratkaisujen toimittamisesta erityisesti ketjuravintoloille Alankomaissa. Yhtiö on Haltonin toinen yritysosto tällä sektorilla parin vuoden sisällä.

MIWO Luchtbehandelingstechniek

Ketjuasiakkuudet ovat osoittautuneet lupaaviksi kasvukohteiksi Haltonin keittiöilmanvaihtoratkaisujen liiketoiminnassa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa. Nyt solmittu yrityskauppa tarjoaa Haltonille uudenlaisia mahdollisuuksia ketjuasiakkuuksien kehittämiseen Alankomaiden markkinoilla.

”MIWO on menestyvä ja tehokas kokonaisvaltaisten sisäilmaratkaisujen toimittaja valitsemassaan asiakaskunnassa, ja yhtiöllä on lisäksi erinomaiset alihankintaverkostot. Yhteistyö tarjoaa meille hienot mahdollisuudet laajentua Alankomaiden aktiivisella markkinalla”, Halton-konsernin toimitusjohtaja Kai Konola sanoo.

Asiakkaiden näkökulmasta alan tavanomaiset toimitusprojektit ovat usein pirstaleisia, eivätkä aina johda parhaiten toimivaan ratkaisuun ja hyviin sisäolosuhteisiin.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaita avaimet-käteen-ratkaisuja, jotka kattavat laadukkaan suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton sekä huoltopalvelut. Jatkossa asiakkaat hyötyvät lisäksi  Haltonin kattavasta asiantuntemuksesta, teknologisesta osaamisesta ja korkealuokkaisista tuotekehitystiloista, jotka antavat mahdollisuuden räätälöidä ja testata ratkaisut vastaamaan vaativimpiakin asiakaskohtaisia tarpeita. Tarjoamme asiakkaille läpinäkyvän ja helpon kokonaisprojektin parhaalla lopputuloksella, joka säästää merkittävästi energiaa ja parantaa työntekijöiden hyvinvointia tiloissa ”, sanoo Haltonin Foodservice-liiketoiminnasta vastaava johtaja Georges Gaspar.

MIWO Luchtbehandelingstechniek B.V. -yhtiön vuotuinen liikevaihto vuonna 2018 oli 3 miljoonaa euroa, ja työntekijämäärä 30, joista puolet alihankkijoiden palveluksessa. Yhtiö on perustettu vuonna 2002 ja se sijaitsee Alphen aan den Rijnissä, Haagin ja Amsterdamin välissä.

MIWO Luchtbehandelingstechniek B.V. jatkaa toimintaansa omana yksikkönään nykyisellä nimellä. Yhtiön toimitusjohtaja Arco Michaelis vastaa myös jatkossa yksikön toiminnasta.

“Olen erittäin iloinen tästä yrityskaupasta ja odotan, että pääsemme yhdessä kasvattamaan liiketoimintaamme alueen huipputoimittajana”, Michaelis toteaa.

Toiminnan tehokkuussyistä Halton Foodservice -liiketoiminnan muu Alankomaiden tiimi muuttaa yhtiön kanssa samoihin tiloihin.