GoSleepin unimunat kiinnostavat työyhteisöjä

GoSleepin mukaan unimunien suosio alkoi lentokentiltä, ja viime aikoina se on jatkunut muun muassa Benelux-maiden sairaaloissa ja terveydenhuoltoyksiköissä. Kotimaassa unimunia löytyy esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentältä ja HUS:n yksiköistä, GoSleep kertoo.

Nyt yritys tuo kotimaan markkinoille GoSleep-tilauspalvelun, jonka avulla podin eli unimunan saa kokeiltavaksi omaan työympäristöön kuukausivuokralla ilman, että käyttäjä sitoutuu unimunan ostoon. Kokeilulla yritys haluaa vakuuttaa erilaiset työyhteisöt kotimaassa tuotteensa hyödyistä.

”Lanseeraamme uuden palvelun, koska uskomme, että myös monissa muissa vaativaa työtä ja vuorotyötä tekevissä työyhteisöissä tehokkuus paranee, kun työntekijät saavat mahdollisuuden levätä unimunissa”, toimitusjohtaja Jussi Piispanen kertoo.

Piispasen mukaan työelämässä tahti on aina vain kiireisempi. Moni kokee väsymystä, innostus katoaa ja tulee uupumisen tunteita.

”Vaarana on, että tuottavuus katoaa, jollei tehdä mitään. Uskomme, että unimunamme on osaltaan ratkaisu, joka auttaa eri alojen yritysten työntekijöitä ja yrittäjiä palautumaan”, Piispanen toteaa.

Nykyisiltä asiakkailta sairaalamaailmasta on GoSleepin mukaan tullut palautetta, että ratkaisu on tuonut heidän työpäiväänsä kaivattuja laadukkaita lepotaukoja.

”Jopa tiivistahtista työtä tekevä kirurgi antoi palautetta, että hän käy aina kun mahdollista leikkausten välissä ottamassa lyhytaikaisen levon unimunassa, jotta hänen vireystilansa ja keskittymisensä ovat mahdollisimman hyvät ennen seuraavaa operaatiota”, Piispanen sanoo.

Yritys etsii nyt GoSleep-palvelun käyttäjiksi sellaisia suomalaisia edelläkävijäyrityksiä, joille työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Yritys tuo ja asentaa podin toivottuun paikkaan.

GoSleepion mukaan unimuna mahtuu vaikka kahvihuoneen nurkkaukseen tai käytävälle, missä on joutotilaa. Materiaalit ja pinnat on suunniteltu helposti puhdistettaviksi.