Kuva: Hansgrohe SE

Geometristä kulmikkuutta: Hansgrohe Metropol-hanat

Hansgrohen uuden Metropol-hanamalliston ansiosta koko kylpyhuoneen ilme voidaan luoda geometrisen kulmikkaaksi. Uudet Metropol-hanat hurmaavat särmikkäällä muotokielellään ja tarkoilla 90 asteen kulmilla. Laajat tasaiset pinnat heijastavat kauniisti valoa. Rungon neliön muotoinen peitelevy sekä kahvan ja juoksuputken yhtenäinen linja ihastuttavat modernin ja elegantin estetiikan ystäviä.

Hansgrohe Metropol 110 Bidette pesuallashana. Kuva: Hansgrohe SE

Metropol on hansgrohe-brändin laajin tähänastisista mallistoista, sillä se pitää sisällään hanoja kolmella eri kahvavaihtoehdolla eri korkeuksissa ja erilaisiin asennustapoihin. Ensimmäistä kertaa mallistossa on lattialle asennettavia pesuallashanoja, joita voidaan käyttää vaikkapa betonista valettujen vapaasti seisovien pesualtaiden kanssa. Näin voidaan toteuttaa todella näyttäviä ja yksilöllisiä kylpyhuoneita. Mallisto on suunniteltu yhteistyössä Hansgrohen pitkäaikaisen ja maineikkaan muotoilukumppanistudion Phoenix Designin kanssa.

Kuva: Hansgrohe SE

Lisää vapaata tilaa pesualtaalla

Metropol pesuallashanat on varustettu normaalia paremmalla ulottuvuudella. Tämä tarkoittaa sitä, että juoksuputki ja poresuutin ylettävät kauemmaksi rungosta. Kätevää ja tarpeellista silloin kun hanan asennuskohta on kauempana altaan reunasta. Olet ehkä joskus törmännyt tilanteeseen, jossa sormet osuvat häiritsevästi altaan takareunaan ja tuntuu ettei käsiä mahdu pesemään kunnolla. Metropol-hanoista voi löytyä apu tällaiseen tilanteeseen. Altaan ja hanan mittapiirrokset on syytä aina tarkistaa hanaa ja allasta valittaessa.

Metropol-hanoja on saatavissa useassa eri korkeudessa eli ComfortZoneilla 100, 110, 160, 230, 260 (tarkoittaen rungon alaosan ja poresuuttimen välistä vapaata tilaa millimetreissä). Todella näyttävä kylpyhuoneen katseenvangitsija on lattiaan asennettava pesuallashana, jonka kokonaiskorkeus on noin 1200 mm. Metropol-malliston hanoilla saat saman geometrisen muotokielen myös suihkuun, joko pinta- tai piiloasenteisena. Yhdistele esimerkiksi uusien kulmikkaiden Raindance E yläsuihkujen tai suihkutankojen kanssa!

Lenkkikahvan uusi tuleminen

Hansgrohe Metropol 110 Loop Bidette pesuallashana. Kuva: Hansgrohe SE

Phoenix Designin ja Hansgrohen muotoilijat antoivat menestyksekkäälle lenkkikahvalle jälleen mahdollisuuden ja suunnittelivat Metropol-hanoihin erittäin näyttävän kulmikkaan Loop-kahvan. Metropol-mallisto tarjoaa hanoja lenkkikahvan lisäksi yhtenäisellä vipukahvalla sekä näppärällä Select-painikkeella. Vähäeleisen Select-painikkeen avulla hana voidaan helposti avata ja sulkea painamalla painiketta. Jos kädet ovat likaiset tai saippuaiset, avaamisen ja sulkemisen voi tehdä myös vaikkapa kämmenselällä tai kyynärvarrella. Tekniikka on puhtaasti mekaaninen eikä vaadi sähköliitäntää tai muuta erikoista asennukselta.