Geberit ONE -wc-istuin: kannessa pikalukitussarana

Huuhtelukauluksettomasta istuimesta voi irrottaa kannen ja istuimen siivouksen ajaksi. Kun wc:n vetää, TurboFlush-huuhtelutekniikka laittaa veden virtaamaan pyörteenä posliinin laitoja pitkin. Likaahylkivän KeraTect®-erikoislasitteen ansiosta vahvoja puhdistusaineita tarvitaan vähemmän kuin aikaisemmin.

Huhtikuussa markkinoille tuotava uusi Geberit ONE -wc-istuin helpottaa niin siivousta kuin asennusta. Sen viimeistelty ulkonäkö sopii vaativampaankin makuun.

– Geberit ONE -wc:n kehityksessä on ratkaistu monta puhtaanapitoon liittyvää haastetta. Istuinkansi ja -rengas on kiinnitetty pikalukitussaranalla, joten osan voi helposti irrottaa siivouksen ajaksi. Näin kiinnityskohdan saa pestyä kunnolla. Wc-istuimessa on KeraTect®-erikoislasite, joka on erittäin sileä , huokoseton ja likaahylkivä, kertoo Geberitin markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

Mittasuhteiltaan Geberit ONE -wc-istuin sopii pienempäänkin tilaan. Seinään asennettu istuin tulee 54 senttimetrin verran ulos seinästä. Istuimen design-kanteen voi valita väriksi joko valkoisen tai kromin. Kannessa on Soft Close -mekanismi, joka varmistaa hiljaisen sulkeutumisen. Istuin kiinnitetään seinään piilokiinnityksellä, eli kiinnityskohdat eivät jää näkyviin.

Kun kannen avaa, wc:n sisäosa tarjoaa ahaa-elämyksen. Se on muodoltaan epäsymmetrinen ja täysin huuhtelukaulukseton. Huuhtelukauluksen puuttuminen nopeuttaa ja helpottaa puhtaanapitoa.

– Geberit ONE -wc käyttää uudenlaista TurboFlush-huuhtelutekniikkaa. Se laittaa veden virtaamaan sivusuunnassa niin, että vesi kiertää pyörteenä posliinin laitoja pitkin. Tämä tekee huuhteluäänestä hiljaisemman ja auttaa puhdistamaan pinnat perusteellisemmin pienemmällä vesimäärällä. Erikoislasitteen ja tehohuuhtelun ansiosta siivoukseen tarvitaan vähemmän vahvoja pesuaineita, kuvailee Geberitin tuotepäällikkö Marko Polvi.

Asennukseen on tuotu uutena ominaisuutena integroitu korkeussäätö. Wc-istuimen korkeutta voi joustavasti säätää neljän senttimetrin verran, välillä +3 cm / –1 cm tehdasasetuksesta. Korkeussäädön voi tehdä joko asennusvaiheessa tai myöhemmin, ilman että asennusseinää tarvitsee avata. Näin istuimen saa varmasti asukkaita miellyttävälle korkeudelle.

Geberit ONE -wc-istuimen asennuksessa voi käyttää kaikkia Geberitin piilohuuhtelusäiliöitä. Geberit ONE -wc-istuin ei tarvitse toimiakseen sähköliitäntää, mutta sellainen kannattaa kuitenkin asentaa valmiiksi. Sähköliitäntä mahdollistaa esimerkiksi DuoFresh-hajunpoistomoduulin asentamisen, joka poistaa ikävät hajut suoraan wc-istuimesta liesituulettimen tavoin. Huuhtelupainikkeen taakse asennettavan DuoFresh-hajunpoistomoduulin voi lisätä joko asennusvaiheessa tai vasta myöhemmin. Sen keraaminen suodatin puhdistaa ilman ja johtaa sen raikkaana takaisin kylpyhuoneeseen.

Näe itse Tuusulan Asuntomessuilla

Geberit ONE -wc-istuimen voi nähdä Tuusulan Asuntomessuilla kohteessa 3 Villa Fortuna. Kylpyhuoneeseen tulee myös Geberitin uusi seinän sisään asennettava peilikaappi, joka näyttää ulospäin tasopeililtä.