Citterio

Geberitiltä nyt myös kylpyhuonekalusteet

Geberit tunnetaan korkealaatuisesta saniteettitekniikasta kuten seinä-wc:n asennuselementeistä, huuhtelupainikkeista ja suihkukouruista. Rakennusalan ammattilaiset ovat jo pitkään toivoneet kylpyhuoneisiin kokonaisratkaisua, jossa samalta valmistajalta löytyisivät tuotteet sekä asennus- että sisustuspuolelle. Tämä varmistaa tuotteiden yhteensopivuuden sekä helpottaa tilausta, asennusta ja huoltoa.

– Kylpyhuonemallistot ovat looginen seuraava askel, joka täydentää valikoimamme. Aiemmin kalusteita on ollut vain IDO-brändillä, mutta nyt myös Geberit-brändi saa omat kylpyhuonemallistonsa. Tyyliltään kaikki seitsemän mallistoa ovat modernin selkeälinjaisia. Niitä yhdistävät korkealaatuiset materiaalit, käytännöllisyys ja helppo siivous, iloitsee markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

Huhtikuussa lanseerattavat mallistot ovat nimeltään Citterio, Xeno2, myDay, Acanto, Smyle, Variform ja Geberit ONE. Ne sisältävät wc-istuimia, bideitä, pesualtaita, tasopeilejä ja peilikaappeja sekä erilaisia kylpyhuonekalusteita. Saman malliston vaihtoehdoista voi koostaa ilmeeltään yhtenäisen ja viimeistellyn kokonaisuuden. Profiilivetimien, Push Open -laatikoiden ja kevyesti liukuvien kiskojen ansiosta kalusteet ovat erittäin helppokäyttöisiä. Kaikki materiaalit ovat kosteudenkestäviä.

Siivouksen helppouteen ja hygieniaan on panostettu sekä materiaaleissa että muotoilussa. Pesualtaat sekä wc- ja bidee-istuimet ovat saatavilla myös erittäin sileällä KeraTect®-erikoislasitteella, joka helpottaa puhdistamista. Useimpien mallistojen wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree-malleja.

Citterio

Citterio
Citterio-malliston on luonut Antonio Citterio, joka on tunnettu italialainen arkkitehti ja suunnittelija. Yksityiskohdissa näkyy hänen omaperäinen kädenjälkensä. Pesualtaissa ja wc-istuimissa korostuvat pehmeän orgaaniset muodot. Eleganttien säilytyskalusteiden materiaaleissa yhdistyvät puukuosit ja niihin sävytetyt lasilevyt. Samppanjan väriset profiilivetimet pehmentävät särmikästä kokonaisuutta.

Xeno2

Xeno2
Xeno2-malliston muotoilu luottaa minimalistisen arkkitehtoniseen linjaan. Vastakohdat täydentävät toisiaan. Kulmikkaille ulkolinjoille kontrastia antavat pehmeät, luonnolliset muodot. Suunnittelun kiintopisteeksi on otettu pesualtaat, joihin on kehitetty kiinnostavia epäsymmetrisiä ratkaisuja. Keveyttä tilaan tuovat vain yhden laatikon korkuiset alakaapit pesualtaalle. Vetimet on jätetty pois, ja LED-valaistus on integroitu peiliin.

myDay

myDay
myDay-mallisto vetoaa emotionaalisella muotoilullaan, joka luo hyvää oloa. Pesualtaiden ja wc-istuinten kaaret sekä kalusteiden pyöristetyt kulmat tuovat ilmeeseen pehmeyttä. Valittavana on myös leveä kaksoispesuallas, jossa on paikka kahdelle hanalle. Tasopeileissä on miellyttävä epäsuora valaistus.

Acanto

Acanto
Laajin valikoima allas-, seinä- ja peilikaappeja sekä hyllyratkaisuja löytyy Acanto-mallistosta. Omaperäisen lisän luo seinään kiinnitettävä magneettitaulu, johon voi vapaasti kiinnittää lokerikkoja ja kannakkeita. Materiaaleissa yhdistyvät lasi, metalli, maalatut pinnat ja viimeistelty puu. Värivaihtoehtoja on runsaasti. Kulmikkaisiin säilytysratkaisuihin yhdistyvät pyöreälinjaiset wc-istuimet ja pesualtaat.

Smyle

Smyle
Smyle-malliston modulaarisia seinäkaappeja voi yhdistellä toisiinsa monin eri tavoin. Kaapit voi valita joko ovilla tai avohyllyillä. Reilusti irti lattiasta olevat kylpyhuonekalusteet helpottavat siivousta. Sävytetyt lasit suojaavat alakaappien tasoja. Smyle-mallistoon voi yhdistää Geberit Option -sarjasta sopivia tasopeilejä ja peilikaappeja.

VariForm

VariForm
VariForm-malliston keskiössä ovat näyttävät pesualtaat. Niiden muodot perustuvat neljään geometriseen perusmuotoon: pyöreä, suorakulmio, ovaali ja ellipsi. Kaikista muodoista on saatavana sekä tason alle, tasoon sekä tason päälle asennettava pesuallas. Hanan voi sijoittaa joko seinään, pesualtaaseen tai alakaapin päälle. VariForm-mallistoon kuuluu lisäksi pesualtaan alakaappeja.

Geberit ONE

Geberit ONE
Geberit ONE -mallisto esittelee kokonaan uudenlaisen konseptin kylpyhuonekalusteiden asennukseen. Osa kalusteista integroidaan seinän sisään. Esimerkiksi peilikaappi näyttää ulospäin tasopeililtä, jonka takaa paljastuu säilytystilaa. Pesualtaan kompakti alakaappi on vain 40 cm syvä. Lisätilaa saadaan sijoittamalla pesualtaan vesilukko asennusseinän sisään. Sarjaan on kehitetty uudenlainen Geberit ONE -wc-istuin, jossa on epäsymmetrinen sisäosa ja uudenlainen TurboFlush-huuhtelutekniikka.