Kuva: Messukeskus

FinnBuild siirtyy vuoden 2022 syksyyn

Kuva: Messukeskus

Pitkittyneen koronatilanteen ja voimassa olevien rajoitusten vuoksi huhtikuussa ei vielä ole mahdollista järjestää suurtapahtumaa. Siirtämällä FinnBuildin ensi vuoden lokakuuhun pystymme varmistamaan tapahtuman laadukkaan toteutuksen ja siihen oleellisesti kuuluvat kohtaamiset, toteaa myyntiryhmäpäällikkö Riikka Telin Messukeskuksesta.

6.-7.10.2021, samaan aikaan Kiinteistömessujen kanssa, toteutetaan uusiFinnBuild goes Kiinteistö -tapahtuma. Sen on tarkoitus mahdollistaa asiakaskohtaamiset ja verkostoituminen.

– FinnBuild on järjestetty viimeksi vuonna 2018. Alan merkittävien toimijoiden ja lukuisten yritysten kanssa käydyissä keskusteluissa on noussut esiin tarve asiakaskohtaamisiin. FinnBuild goes Kiinteistö tarjoaa mahdollisuuden juuri tähän, Telin kertoo.

Messukeskuksen mukaan FinnBuild on rakentamisen ja talotekniikka-alan suurin tapahtuma Suomessa niin osallistuvien yritysten, kävijöiden lukumäärällä kuin näyttelypinta-alalla mitattuna. Vuonna 2018 FinnBuild -tapahtumassa vieraili yli 25 000 kävijää.