Kuva: northwindconsulting.fi

FCG ostaa NorthWind Consultingin

Kuva: northwindconsulting.fi

”Tuulivoima on meille strateginen kasvualue. Markkina kasvaa voimakkaasti, ja asennetun tuulivoimakapasiteetin ennakoidaan lähivuosina kasvavan jopa 35 % vuodessa. Haluamme vahvistaa rooliamme uusiutuvan energian alueella ja olla mukana Suomen kehityksessä uusiutuvien energialähteiden mallimaana, sanoo FCG:n toimitusjohtaja Mari Puoskari.

FCG:n mukaan markkinaehtoisesti toteutettavien tuulivoimahankkeiden määrä Suomessa on voimakkaassa kasvussa, mikä johtuu erityisesti tuulivoimalla tuotetun sähkön edullisuudesta ja päästöttömyydestä.

”FCG on meille luonnollinen kumppani, sillä osaamisemme tuulipuistohankkeiden eri elinkaaren vaiheista luovat asiakkaillemme merkittävän edun. Nyt tuulipuiston koko elinkaaren aikaiset suunnittelu- ja konsultointipalvelut voi ostaa yhdeltä luukulta, mikä on merkittävä etu sujuvan ja nopean projektikehityksen kannalta”, sanoo NorthWind Consultingin toimitusjohtaja Teemu Lauronen.

NorthWind Consulting Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli noin 700 000 euroa. Yhtiö työllistää 10 henkeä. Kaikki yhtiön työntekijät siirtyvät FCG-konsernin palvelukseen.