Christoffer Börjesson

Christoffer Börjesson Newsec Digital Acceleratorin johtoon

Newsec Digital Acceleratoria johtamaan ja jatkamaan Newsecin pitkäjänteisen työn kehittämistä kiinteistöalan digitalisoimiseksi on nimitetty Christoffer Börjesson. Börjessonilla on laaja kokemus digitalisaatiosta, IoT:stä ja IT-turvallisuudesta kiinteistöalalla.

Christoffer Börjesson

– Innovaatioiden ja uusien teknisten ratkaisujen edelläkävijänä oleminen on ollut Newsecille keskeistä jo pitkään. Nyt tehostamme keskittymistämme tarjoamalla markkinoiden ylivoimaisesti digitaalisinta omaisuuden hallintaa. Odotamme innolla, että voimme Christofferin asiantuntemuksen avulla luoda suurta lisäarvoa asiakkaillemme mahdollistamalla heidän digitalisaatiomatkansa, sanoo Newsecin toimitusjohtaja Patrik Attemark.

Newsec Digital Acceleratorin tarkoitus on tutkia uusia liiketoimintamalleja ja palveluita digitaalisen kiinteistön kehittämiseksi sekä Newsecin uusille että nykyisille asiakkaille.

– Haluamme auttaa asiakkaitamme muuttumaan kestävämmiksi sekä lisäämään tehokkuutta ja portfolioidensa arvoa. Digitaaliset ratkaisut antavat kiinteistöyrityksille mahdollisuuksia luoda käyttäjäystävällisempiä ja joustavampia ympäristöjä vuokralaisilleen ja vastata säädösten ja sijoittajien kasvaviin vaatimuksiin, toteaa Christoffer Börjesson.