tmp
Kuva: TMP-Ilmastoinnin Facebook-sivu.

Cervi ostaa TMP-Ilmastoinnin

Ilmanvaihtourakointia ja -huoltoa tarjoava Cervi ostaa nokialaisen vuonna 1992 aloittaneen TMP-ilmastoinnin. Yrityksellä on kymmenkunta työntekijää ja noin 1,5 miljoonan euron liikevaihto.

Kuva: TMP-Ilmastoinnin Facebook-sivu.

– Rakennamme aidosti paikallista mutta valtakunnallista toimintaa. TMP-Ilmastointi Oy:n yrityskauppa on meille tuotannollisesti tärkeä, sillä Pirkanmaa on strategisesti keskeinen alue, jossa korjausrakentaminen on vahvassa nousussa, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

Valveen mukaan TMP-Ilmastointi on paikallisesti arvostettu, ja kaupan myötä Cervi saa lisää ammattiosaamista, joka hyödyttää asiakkaita.

– Yhdessä Cervin kanssa vahvistamme kykyämme palvella asiakkaitamme huomattavasti laajemmalla tarjoomalla sekä ilmanvaihdon että jäähdytyksen osalta, TMP-Ilmastointi Oy:n toimitusjohtaja Mika Kotakorpi sanoo.

Yrityskaupan myötä TMP-Ilmastointi liittyy osaksi Cervi-konsernia. Yritys jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellä, ja TMP-Ilmastoinnin työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa.

Vuonna 2014 perustettu Cervi toimii pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Yhtiön palveluksessa on noin 200 ilmanvaihtoalan ammattilaista. Yrityksen omistavat toimitusjohtaja Petri Valve ja kehitysjohtaja Karl Jensen sekä pääomasijoittaja Intera Partners.