Tuloilma.comin palveluihin kuuluvat muiden muassa hormisaneeraukset. Kuva: tuloilma.com

Cervi ostaa Teknika Groupin

Ilmanvaihdon huolto-, korjaus- ja saneerauspalveluja tarjoava Cervi vahvistaa toimintaansa Uudellamaalla ostamalla Teknika Group Oy:n. Teknika Groupiin kuuluvat Tuloilma.com Helsinki Oy ja Kylmätehdas Oy Porvoosta.

Tuloilma.comin palveluihin kuuluvat muiden muassa hormisaneeraukset. Kuva: tuloilma.com

– Nyt tehty yrityskauppa on meille tärkeä ja luo erinomaiset edellytykset palvella pääkaupunkiseudulla olevia asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin. Kaupan myötä saamme käyttöömme vahvemmat resurssit etenkin korjausurakoinnin ja kylmätekniikan osalta, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

– Yhdessä Cervin kanssa voimme palvella asiakkaitamme nyt laajemmin, esimerkiksi ilmanvaihdon modernisoinnin ja huoltojenkin osalta, toteavat Tuloilma.com Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Toni Vainio ja Kylmätehtaan toimitusjohtaja Jarno Mäkinen

Yrityskaupassa Tuloilma.com ja Kylmätehdas liittyvät osaksi Cervi-konsernia. Yritykset jatkavat toimintaansa nykyisten nimiensä alla, ja työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Sekä Tuloilma että Kylmätehdas ovat tunnettuja ja paikallisesti arvostettuja toimijoita. Kaupan myötä saamme alan parhaat tekijät kokonaisuudessaan samaan Cervi-perheeseen yhteisen emoyhtiön alle, Valve sanoo.