Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n toimitusjohtaja Jani Eskelinen. Kuva: Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy

Cervi ostaa Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n

Cervi on ostanut Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n koko osakekannan. Tämä strateginen yritysosto tukee Cervin kasvutavoitteita ja laajentaa palvelutarjontaa entisestään Uudenmaan alueella. Yritykset jatkavat toimintaansa omina yhtiöinään ja omilla brändeillään, tarjoten asiakkaille yhdessä laajemman valikoiman energiatehokkaita jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja.

Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n toimitusjohtaja Jani Eskelinen. Kuva: Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy

Cervin ja Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n palvelutarjonnat täydentävät oivallisesti toisiaan. Kaikki Cervi Groupin yhtiöt toimivat itsenäisesti, mutta hyödyntävät samalla vahvaa synergiaa konsernin sisällä. Tämä mahdollistaa asiakkaille huomattavasti laajemman palveluvalikoiman sekä energiatehokkaan jäähdytyksen, lämmityksen ja ilmanvaihdon ratkaisuja, joita tarjoavat olosuhdetekniikan erikoisasiantuntijat.

– Tämä yrityskauppa tuo meille tukea kasvuun ja yhtenäiset toimintatavat, mikä vaikutti myyntipäätökseeni. Petri Valven kanssa yhteinen tausta ja tuttuus entuudestaan vahvisti päätöstäni. Innokkaina odotamme tulevaa yhteistyötä Cervin ja muiden konserniyhtiöiden kanssa ja olemme valmiina palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmin, kommentoi Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n toimitusjohtaja Jani Eskelinen.

– Jani täydentää osaamisellaan Cervi Groupin tarjontaa pääkaupunkiseudulla ja tuo mukanaan nuorempaa näkökulmaa ja jatkuvuutta. Olen erittäin iloinen päästessäni tekemään yhteistyötä Janin ja koko Keski-Uudenmaan Ilmastoinnin kanssa, sanoo Cervi Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Petri Valve.