Kuva: turunlaatusahko.fi

Bravida ostaa Turun Laatusähkön

Talotekniikan urakointia ja huoltoa Pohjoismaissa tarjoava Bravida ostaa Turun LaatuSähkö Oy:n liiketoiminnan. LaatuSähkö työllistää 12 henkeä, ja sen liikevaihto vuonna 2022 oli noin 1,8 miljoonaa euroa. Kauppa astuu voimaan 1.5.2023.

Kuva: turunlaatusahko.fi

Bravidan mukaan Turun Laatusähkö tarjoaa monipuolisia sähköteknisiä huoltopalveluita ja asennustöitä Turun seudulla. Palveluihin kuuluvat myös tietoverkkotyöt, turvajärjestelmäasennukset, teollisuuden sähköasennukset ja vikakeikat. Toimipiste sijaitsee Turussa.

– Bravidalla on selkeä strategia kasvaa Suomessa. Liiketoimintakauppa edistää Bravidan alueellisen tarjonnan laajenemista Suomessa. Olen iloinen, että voimme jatkossa tarjota myös sähkötöitä Turun seudulla, Bravida Finland Oy:n toimitusjohtaja Marko Holopainen sanoo. Bravida on tehnyt Suomessa 13 yritys- tai liiketoimintakauppaa.

– Turun LaatuSähkö Oy:n toiminta on kasvanut koko toiminta-aikansa ajan. Kauppa Bravidan kanssa antaa toiminnalle uusia ulottuvuuksia vakaan kasvun ja kannattavuuden merkeissä. Kaupan myötä saamme kilpailukykyisemmät mahdollisuudet ja leveämmät hartiat jatkaa vakaata ja kannattavaa toimintaa. Palveluidemme laatu, niin kuin nimi on aina velvoittanut, ei tule muuttumaan kaupan myötä, sanoo Turun LaatuSähkö Oy:n toimitusjohtaja Tero Eklund.