Kuva: bravida.se

Bravida ostaa Hangon Sähkön

Kuva: bravida.se

Hangon Sähkö Oy tarjoaa sähkö- ja LVI-teknisiä kokonaisratkaisuja asiakkailleen Suomessa ja Ruotsissa. Merkittävä osa liiketoiminnasta koostuu service-palveluista.

Yritysoston myötä Bravidan asema Etelä-Suomessa vahvistuu entisestään.

– Bravidalla on selkeä strategia kasvaa Suomessa. Yritysoston kautta meistä tulee entistä vahvempi kokonaisratkaisujen toimittaja Etelä-Suomen alueella. Hangon Sähkö Oy on hyvin toimiva yritys ja se on selkeästi johdettu. Nämä seikat antavat hyvän pohjan kehittää toimintaamme yhdessä, kertoo Mattias Johansson, Bravidan konsernijohtaja.

Hangon Sähkö Oy:n pääkonttori on Hangossa ja sillä on toimisto myös Billnäsissä. Yrityksellä on toimintaa myös Ruotsissa.

– Haluan kehittää toimintaamme edelleen ja se on mahdollista Bravidan omistuksessa. Meistä tulee suurempia ja vahvempia yhdessä, sanoo Jörgen Henriksson, joka omistaa Hangon Sähkö Oy:n yhdessä Henry Holmgårdin kanssa.

Henry Holmgård jää eläkkeelle yritysoston myötä ja Jörgen Henrikssonista tulee Bravida Finlandissa yksikönjohtaja.

Tämä on Bravidan viides yritysosto Suomessa. Vuonna 2015 Bravida osti Peko-konsernin sekä Halmesvaara-konsernin. Tämän jälkeen Bravida on kasvanut Asentaja Groupin sekä Adison Oy:n yritysostoilla.