Peikolle myyntitoimisto Etelä-Afrikkaan

Peikko on avannut uuden myyntitoimiston Johannesburgiin, Etelä-Afrikkaan. Myyntitoimisto palvelee asiakkaita Etelä-Afrikassa ja sen naapurimaissa, joissa betonielementtirakentamisella on vahvat perinteet. Aluksi Peikko tarjoaa alueella liitososia elementti- ja paikallavalurakentamiseen. Aiemmin Etelä-Afrikan myynnistä on vastannut Peikon Iso-Britannian myyntitoimisto.

Peikon Etelä-Afrikan myyntitoimistoa vetää Daniel Petrov, jolla on vahva kokemus Etelä-Afrikan rakennusteollisuudesta, erityisesti elementtirakentamisesta. Lisäksi hän tuntee hyvin Peikon tuotteet, sillä hän on käyttänyt niitä asiakkaan roolissa useassa projektissa.

“Peikko toimii maailmanlaajuisesti, ja meillä on omat myyntitoimistot yli 30 maassa. Haluamme olla paikallisesti läsnä niillä markkinoilla, joilla toimimme. Siksi olemme aloittaneet läsnäolomme vahvistamisen Afrikassa, missä rakennusteollisuus on kasvussa. On hienoa, että voimme palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitamme entistä tehokkaammin omalla Etelä-Afrikan tiimillämme”, kertoo Peikko Group Oy:n toimitusjohtaja Topi Paananen.