Kuva: hameenkiinteistoautomaatio.fi

Bravida ostaa Hämeen Kiinteistöautomaation

Bravida ostaa lahtelaisen Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy:n laajentaakseen automaatio-osaamistaan Etelä-Suomessa. Ostettavalla yrityksellä on noin 17 työntekijää, ja sen liikevaihto on noin 2,6 miljoonaa euroa.

Kuva: hameenkiinteistoautomaatio.fi

Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy tarjoaa kiinteistöihin erilaisia sähköiseen kiinteistötekniikkaan ja keskitettyyn kiinteistöautomaatioon liittyviä urakointi-, energiaparannus- ja talotekniikkahuoltopalveluita. Yrityksen toimipiste on Lahdessa.

– Strateginen tavoitteemme on vahvistaa automaatio-osaamista koko konsernissa. Olemme erittäin iloisia saadessamme joukkoomme lisää automaation ammattilaisia. Pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin automaatiopalveluissa, Bravida Finlandin toimitusjohtaja Marko Holopainen sanoo.

– Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy halusi varmistaa, että jatkossakin voimme tarjota laadukkaita sähköisen talotekniikan palveluita alueellamme ja voimme vastata yhä kasvavaan kysynnän tarpeisiin. Bravida oli luonnollinen valintamme jo hyväksi havaitun yhteystyön johdosta, Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Ahonen toteaa. Yrityskauppa astuu voimaan arviolta 31.5.2023. Kauppa on Bravidan mukaan sen neljästoista yritys- tai liiketoimintaosto Suomessa.