Condair tarjoaa kostutusratkaisuja muun muassa paperi- ja painoteollisuudelle. Kuva: condair.fi

Brautek on nyt Condair Oy

Kostutusjärjestelmiä ja kuivauslaitteita toimittava Brautek Oy on siirtynyt sveitsiläisen Condair Groupin omistukseen ja on nyt Condair Oy. Brautek on toiminut 36 vuotta Condairin kostutustuotteiden jakelijana Suomessa.

Condair tarjoaa kostutusratkaisuja muun muassa paperi- ja painoteollisuudelle. Kuva: condair.fi

Tänä vuonna 75 vuotta täyttävän Condair Groupin juuret ovat vuonna 1948 aloittaneessa sveitsiläisessä Defensor AG:ssä. Condair on teollisten ja julkisten tilojen kostutus- ja haihdutusjäähdytystuotteiden ja -järjestelmien valmistaja. Yrityksellä on 800 työntekijää ympäri maailman, ja sillä on tuotantolaitoksia Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Condairilla on myyntitoimisto 24 maassa ja 50 jakelukumppania.

– Minusta on hienoa, että suomalainen tiimimme pääsee osaksi alamme maailmanlaajuisesti johtavaa yritystä, Condair Oy:n maajohtaja Jarmo Päivärinta sanoo.

– Condair Oy:nä yrityksemme tavoitteena on ja tulee aina olemaan tarjota korkealuokkaisia tuotteita ja palvelua  sekä olla kostutusalan johtava tekijä, joka myös kehittää alaa. Nimi muuttuu, mutta muutoin toimintamme jatkuu kuten ennenkin, Päivärinta toteaa.

– Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Jarmo Päivärinnan tiimeineen Condair-konserniin. On meille ylpeyden aihe saada konserniimme näinkin vakiintunut ja kokenut kumppani pohjoismaisilla markkinoilla. Suomalaiset asiakkaamme ovat jo vuosia saaneet Jarmo Päivärinnan tiimiltä kokemuksella ja hyvällä tietotaidolla toimitettuja Condair-tuotteita,  Condairin Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Tony Fleming kertoo.

– Condairin kostutus- ja haihdutusjäähdytystuotteilla ja -järjestelmillä voidaan tehostaa teollisia valmistusprosesseja  maailmanlaajuisesti monilla aloilla sekä parantaa rakennusten sisäilman laatua ylläpitäen asukkaiden terveyttä. Tällä muutoksella pyrimme  pääsemään lähemmäs Suomen LVI-markkinoita ja tekemään entistä tiiviimmin töitä eri tuotantoalojen kanssa ympäri maata, Fleming toteaa.