Matti Hämäläinen, Leena Sirkiä & Juho-Pekka Hämäläinen.

BoKlok vahvistaa johtoryhmäänsä Suomessa

Matti Hämäläinen, Leena Sirkiä & Juho-Pekka Hämäläinen.

– BoKlokin tavoitteena on kasvaa ja saada entistä enemmän ympäristötehokkaita ja kohtuuhintaisia koteja markkinoille. Tämän tukemiseksi teimme muutoksia organisaatioomme ja saimme samalla johtoryhmäämme uusia timanttisia ammattilaisia, kertoo BoKlokin maajohtaja Kati Valtonen.

Hankekehityspäällikkönä 1.2.2021 aloitti Matti Hämäläinen. Matti on hankekehityksen rautainen asiantuntija ja siirtyi Skanskalle SRV:ltä.

Myynti- ja markkinointipäällikön tehtävässä ja samalla myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun esimiehenä aloitti 15.2.2021 Leena Sirkiä. Leenalla on pitkä kokemus alalta, ja aiemmin hän on työskennellyt vastaavassa roolissa mm. Peabilla.

Aluepäälliköksi puolestaan on nimitetty 1.3.2021 alkaen Juho-Pekka Hämäläinen. Hän toimii Projektit-ryhmän uutena esimiehenä. Juho-Pekka siirtyi BoKlokin tiimiin Skanskan Etelä-Suomen toimitilarakentamisen yksiköstä.

BoKlok Suomen johtoryhmässä on mukana edellä mainittujen ja Kati Valtosen lisäksi myös tuotantopäällikkö Terho Tikkanen.

BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja ja ympäristötehokkaita koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.