Jari Piironen

Prosero nimittää Jari Piirosen Suomen maajohtajaksi

Jari Piironen

Suomessa Proseron tytäryhtiöitä ovat Arvolukko, Avain-Asema ja Turvatalo Tapiola Yleishuolto. Jari Piironen on tällä hetkellä Arvolukon toimitusjohtaja ja laajentaa nyt tehtäväänsä Proseron maajohtajaksi. Tavoitteena on vauhdittaa yritysostoja Suomen markkinoilla, mutta myös Proseron kehitystyötä.

Jari Piironen on toiminut Arvolukon toimitusjohtajana yli kahdeksan vuotta ja hänellä on turvallisuusalalta yli 25 vuoden kokemus.

– Proseron strategiana on ylläpitää nopeaa kasvua sekä yritysostojen kautta että lisäämällä asiakkaiden luottamusta. Jari on vuosien varrella Arvolukossa osoittanut suurta kiinnostusta sekä kasvu- että kehityskysymyksiä sekä vahvaa johtajuutta kohtaan. Olen ylpeä voidessani esitellä Jarin Prosero Suomen maajohtajana”, sanoo Fredrik Gren, Proseron toimitusjohtaja.

– Olen ylpeä ja iloinen saadessani astua Proseron johtajan rooliin Suomessa. Proseron vahva usko hajautettuun johtamiseen ja yritysten välisen yhteistyön edistämiseen on ollut todella menestyksekästä, ja nyt toivotan enemmän suomalaisia laatuyrityksiä tervetulleiksi konserniin, Jari Piironen sanoo.