Kuva: Betomik Oy

Bermanto Oy myy betonipumppausliiketoiminnan Betomik Oy:lle

Kuva: Betomik Oy

Bermanto Oy, Suomen suurin betonilattia- ja pinnoitusurakoitsija, on päättänyt keskittyä ydinosaamiseensa ja myy betonipumppausliiketoiminnan Betomik Oy:lle. Bermanto Oy:n Bermanto®360 konsepti sisältää betonilattioiden ja pinnoitusten suunnittelun, materiaalihankinnat ja urakoinnin sekä lattioiden pintakäsittelyt ja ylläpidon. Lattian tai pinnoituksen tullessa elinikänsä loppupäähän yritys huolehtii myös sen uusimisesta ja mahdollisista korjaustöistä suunnitteluineen ja materiaaleineen.

Betonipumppaus on ollut osa Bermannon urakointia kesästä 2017 lähtien. Hallituksen päivittäessä yrityksen strategiaa päätettiin betonipumppausliiketoiminta myydä alan erikoisurakoitsijalle, jolloin Bermanto Oy voi keskittyä alkuperäisen strategian mukaisesti betonilattia- ja pinnoitusliiketoimintaan.

Bermanto Oy perustettiin 2016, jolloin fuusioituivat alan johtaviin lattia- ja pinnoitusurakoitsijoihin kuulunut Lattia-Miredex Oy, suunnitteluun ja materiaalitoimituksiin erikoistunut Pii-Mat Oy sekä betonilattioiden huoltoon ja hiontaan keskittynyt Dyny Oy – kaikilla yrityksillä oli takanaan yli 20 vuoden kokemus. Kolmen toimintavuotensa aikana Bermanto Oy on ostanut Betomix Oy:n betonilattialiiketoiminnan, Nanten Oy:n pinnoitusliiketoiminnan sekä hiontaan erikoistuneen BLG Betonilattiat Oy:n. Kesällä 2017 Bermanto Oy osti betonipumppaus- ja valu-urakointiin keskittyneen Etelä-Suomen Imubetoni Oy:n. Tästä kaupasta myydään nyt betonipumppausosio Betomik Oy:lle.

Betomik Oy on vuonna 2003 perustettu betonipumppaukseen ja infra-alan betoniurakointiin erikoistunut yritys. Nyt suoritettava liiketoimintakauppa on osa luonnollista jatkumoa yrityksen kehityksessä. Betomik jatkaa strategiansa mukaista kasvua ja vahvistaa asemaansa alansa johtavana toimijana. Liiketoimintakaupan ansiosta Betomik kasvattaa kalustomääräänsä niin autobetonipumppujen kuin palvelukonseptin osalta muun muassa kattamaan korkeiden rakennusten erikoispumppauskaluston.

Betomik Oy on jo vuosia suunnitelmallisesti kehittänyt laadukasta palvelutuotettaan merkittävien investointien kautta ja toteutettavalla liiketoimintakaupalla vahvistaa asemaansa markkinajohtajana ja täyden palvelun toimijana, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen kaikki betonipumppaukseen liittyvät palvelut samasta paikasta markkinoiden laajimmalla ja nykyaikaisimmalla kalustolla.

Lisätietoja:
Bermanto Oy, toimitusjohtaja Ari Simola, 0500 713 294, ari.simola@bermanto.fi
Betomik Oy, toimitusjohtaja Mikko Ikonen, 044 5050 504, mikko.ikonen@betomik.fi