Kuva_Azets
Kuva: Azets
Astala Isännöinti Oy:n omistajat Mikko Astala (vas.), Sirpa Lehkosuo, Pirjo Aro ja Kaisa Astala sekä Rantamäen Mika Laakkonen ja Azetsin Ulla Nikkanen. 

Azets osti Astala Isännöinnin

Ulkoistettuja talous-, palkka- ja HR-palveluita sekä isännöintipalveluita tarjoava Azets ostaa isännöintipalveluita Helsingissä tarjoavan Astala Isännöinti Oy:n sekä siihen kuuluvan Astala Tekniikka Oy:n. Astala Isännöinti yhdistyy osaksi Azetsiin kuuluvaa Isännöinti Rantamäkeä.

Kuva: Azets
Astala Isännöinti Oy:n omistajat Mikko Astala (vas.), Sirpa Lehkosuo, Pirjo Aro ja Kaisa Astala sekä Rantamäen Mika Laakkonen ja Azetsin Ulla Nikkanen. 

Astala Isännöinti on toiminut Helsingissä 50 vuoden ajan. Isännöinti Rantamäen ja Astala Isännöinnin yhdistymisen myötä Azetsin isännöintiliiketoiminta työllistää noin 70 henkilöä ja sen liikevaihto kohoaa noin 8 miljoonaan euroon.

– Isännöintialaa puhuttavat toiminnan vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Alaa haastavat kasvavat asiakastarpeet ja teknologinen kehitys. Menestyjiä ovat ne, jotka pystyvät yhdistämään modernit digitaaliset palvelut erinomaiseen palvelunlaatuun ja asiakaskokemukseen sekä tuottamaan palvelut vastuullisesti ja läpinäkyvästi. Astala ja Rantamäki ovat arvostettuja ja hyvämaineisia yrityksiä, joissa henkilöstö- ja asiakaskokemus on tutkitusti erinomainen. Azets on Pohjoismaissa alansa teknologinen edelläkävijä. Pystymme näin yhdessä kehittämään isännöintialaa, kertoo Azetsin toimitusjohtaja Ulla Nikkanen.

– Rantamäki ja Astala ovat jo vuosikymmeniä toimineet rinta rinnan tarjoten isännöintipalveluita Helsingissä sijaitseville, palvelun laatua arvostaville taloyhtiöille. Hyvinvoiva, osaava ja motivoitunut henkilöstö on toiminnan kivijalka ja se mahdollistaa erinomaisen asiakaskokemuksen ja ensiluokkaisen palvelun. Tavoitteenamme on olla isännöintialan halutuin työpaikka ja suunnannäyttäjä, miten isännöintiä tulee tehdä ja taloyhtiöitä johtaa, toteaa Isännöinti Rantamäen toimitusjohtaja Mika Laakkonen.

– Asiakkaille yhdistyminen tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää molempien yritysten parhaita käytäntöjä ja osaamista sekä jatkuvasti kehittyviä palveluita, Laakkonen sanoo.

– Omistajana Azetsilla on laajat resurssit panostaa muun muassa teknologiseen kehitykseen, jolla turvaamme henkilöstölle erinomaiset mahdollisuudet onnistua työssään sekä asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen, toteaa Astala Isännöinnin hallituksen puheenjohtaja Mikko Astala.