Jukka Jäppinen (vas.), Ari Oksanen ja Jari Vainionpää. Kuva: Assemblin

Assemblin Oy osti Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy:n

Talotekniikkaurakoitsija Assemblin Oy on ostanut turkulaisen sähköurakoitsija Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy:n liiketoiminnan.

Jukka Jäppinen (vas.), Ari Oksanen ja Jari Vainionpää. Kuva: Assemblin

Vuonna 1992 aloittanut Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy työllistää noin 10 henkeä ja toimintaa on pääosin Varsinais-Suomen alueella. Yrityksen liikevaihto on 1,5 miljoonaa euroa.

– Halusin liiketoiminnalle ostajaksi yrityksen, joka on kasvuhakuinen ja jossa on selkeä organisaatio sekä hyvät toimintamallit. Tässä porukassa on paljon osaamista, ja halusin tarjota asentajille hyvän jatkumon ja ensiluokkaiset kasvupolut. Assemblin teki minuun vaikutuksen, ja siksi Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy:n liiketoiminta löytyy jatkossa Assemblin Oy:n riveistä, toteaa Jari Vainionpää.

– Olemme todella iloisia, että saamme nyt yhdessä kehittää palveluamme ja tarjota siirtyvälle henkilöstölle hyvän työpaikan myös tulevaisuudessa, jolla varmistamme laadukkaan asiakaspalvelun jatkumisen, Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jäppinen sanoo.

– Olemme tyytyväisiä, että saamme Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy:n erinomaisen osaamisen vahvistamaan Turun talotekniikan sähköyksikköä. Olemme työskennelleet yhdessä jo aikaisemminkin, joten porukka on meille tuttua, kertoo Turun Talotekniikkaurakoinnin aluejohtaja Ari Oksanen.

Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy:n henkilöstö siirtyy Assemblinin työntekijöiksi, mutta jatkaa toistaiseksi nykyisessä toimipisteessään. Jari Vainionpäästä tulee Assemblin Oy:n projektipäällikkö.