Kuva: tomallensenera.fi

Assemblin ostaa Tom Allen Seneran

Assemblin ostaa suomalaisen Tom Allen Seneran, maalämpö- ja lämmöntalteenottoratkaisujen toimittajan, jolla on noin 30 miljoonan euron vuosiliikevaihto ja noin 90 työntekijää.

Kuva: tomallensenera.fi

Tom Allen Senera tarjoaa maalämpö-, lämpöpumppu-, jäähdytys- ja muita energiajärjestelmiä. Yrityksen asiakaskunnassa on vähittäiskaupan yrityksiä, taloyhtiöitä, liikekiinteistöjä, toimitiloja ja yksityisasiakkaita eri puolilta Suomea.

– Tom Allen Seneran vahva tekninen osaaminen, asiakaslähtöisyys ja innovatiivisuus ovat tehneet meihin suuren vaikutuksen. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä, joka auttaa parantamaan asiakkaidemme kiinteistöjen energiatehokkuutta sekä pienentämään hiilidioksidipäästöjä, sanoo Assemblinin toimitusjohtaja ja konsernijohtaja Mats Johansson.

– Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parhaita mahdollisia energiaratkaisuja ja edistämään murrosta kohti energiatehokasta ja kestävää yhteiskuntaa. On hienoa päästä jatkamaan kehittymistä yhdessä Assemblinin kanssa. Olen vakuuttunut siitä, että voimme vauhdittaa Tom Allen Seneran kehitystä ja tarjota lisämahdollisuuksia sekä henkilöstölle että asiakkaille, sanoo Tom Allen Seneran toimitusjohtaja Johan Holma.

Kauppa edellyttää viranomaisten hyväksyntää.