Riika Ala-Kolu

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Rakennusautomaatiourakointiin ja hallintoon

Riika Ala-Kolu

Automaatioinsinööri Riika Ala-Kolu (s.1988) on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Projekti-insinööriksi 10.8.2020 alkaen. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Ala-Kolu on aikaisemmin työskennellyt LeaseGreen Suomi Oy:ssä projektipäällikkönä sekä teknisenä asiantuntijana Schneider Electric Finland Oy:ssä. Ala-Kolun työtehtäviin kuuluu muun muassa ohjelmointi ja hän odottaa innolla uusia mielenkiintoisia projekteja automaation ohjelmoinnin parissa.

Sebastian Sergelius

Sebastian Sergelius (s. 1991) on nimitetty Assemblinin Hallintoon IT-vastaavaksi 24.8.2020 alkaen. Aikaisemmin Sergelius on työskennellyt LeadDesk Oyj:ssä. Assemblinilla Sergelius vastaa tietohallinnon työtehtävistä.

Timo Meri

Automaatioinsinööri Timo Meri (s. 1968) palasi takaisin Assemblinille 3.8.2020. Meri vietti hiukan yli vuoden Orion Oyj:llä Energy Efficiency Manager tehtävissä, mutta nyt hän palasi takaisin Assemblinille uudessa pestissä Rakennusautomaation myyntijohtajana. Meri työskentelee osan viikosta Turun konttorilla ja osan Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Timo Merellä on pitkäaikainen ja kattava kokemus rakennusautomaatio- ja energiatehokkuuspalveluista ja hän on aikaisemmin työskennellyt Atmostech Oy:ssä, TAC Finland Oy:ssä, Schneider Electric Finland Oy:ssä ja Fidelix Oy:ssä.

Sami Laine

Sami Laine (s. 1985) on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin projektipäälliköksi 24.8.2020 alkaen. Laine työskenteli vuoden päivät Colliers International Finland Oy:ssä talotekniikka-asiantuntija ja sitä ennen Laine oli Assemblinilla melkein 10 vuoden ajan automaatio-puolella projektinhoitajana. Laine työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa.