Assemblin myy Assemblin Pohjois-Suomi Oy:n

Kauppa toteutetaan osakekauppana, jossa Assemblin Pohjois-Suomi Oy:n osakkeet myydään toimivalle johdolle ja yritys jatkaa toimintaansa RTO Sähkö Oy:nä. Osakekauppa ei aiheuta henkilöstömuutoksia ja jokainen yksikkö jatkaa toimintaansa nykyisissä toimipisteissään.

Yrityksen uusi toimitusjohtaja Juha Kaarretkoski on työskennellyt Assemblinilla vuosikymmenien ajan ja hän lähtee innolla kohti yrittäjyyden polkua.

– Nämä vuodet Assemblinilla ovat menneet erittäin nopeasti ja nyt on uuden aika. Jatkamme yhteistyötä Assemblinin kanssa jatkossakin, kertoo Juha Kaarretkoski.

– Toivotan Juhalle ja koko Pohjois-Suomen väelle oikein huikeita jatkoja. Yritys on hyvissä käsissä ja töitä riittää, toteaa Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Magnus Eriksson.

Eriksson kertoo, että Pohjois-Suomen yksiköllä on hyvät tulevaisuuden näkymät, mutta välimatkan ja strategisten tavoitteiden vuoksi myynti tuli ajankohtaiseksi. Assemblin keskittyy jatkossa Pääkaupunkiseudun lisäksi Turun ja Tampereen alueen toimintojen kehittämiseen.

Assemblin kiittää työntekijöitään sekä toivottaa uudelle omistajalle ja yrittäjälle onnea ja menestystä. Assemblin ja RTO Sähkö Oy jatkavat yhteistyötään myös tulevaisuudessa.