Arto Hyttinen

Arto Hyttinen vahvistaa A-Insinöörien akustiikkaosaamista

Arto Hyttinen

Arto Hyttinen (48) aloitti lokakuun alussa asiantuntijana A-Insinöörien akustiikkasuunnitteluyksikössä Espoossa. Rakentamisen ja suunnittelun monipuolinen konkari tuo mukanaan laajan tuotetietoisuuden sekä uutta näkemystä asiakkaiden haasteiden ratkaisemiseen. Hyttisen nimitys tukevoittaa A-Insinöörien akustiikkasuunnittelun toimintoja pääkaupunkiseudulla.

Arto Hyttisellä on pitkä kokemus niin palosuunnittelusta, rakennusfysiikasta, kantavuuslaskelmista ja tuotekehityksestä kuin akustiikan suunnittelusta. Rakentamisen kokemusta on kertynyt jo yli 30 vuotta. A-Insinööreille hän siirtyi tuotekehitystehtävistä Gyprocilta 13 vuoden jälkeen.

Varsinaisen akustiikkasuunnittelun ohella Hyttisen uusiin tehtäviin kuuluu toimia pääkaupunkiseudun asiakkaiden yhteyshenkilönä. Lisäksi hän tekee työmaavalvontaa.

”Tahdon tarjota asiakkaillemme teknisesti toimivia ja toteutuskelpoisia akustisia ratkaisuja. Teemme detaljitason suunnitelmia, joiden mukaan rakenteet voidaan toteuttaa työmaalla. Työssäni tärkeintä on kuunnella asiakasta. Asiakkaan liiketoiminta ja sen tavoitteet pitää aidosti ymmärtää ennen kuin voi optimoida kustannustehokkaita ratkaisuja”, kiteyttää Arto Hyttinen.

”Akustiikkasuunnittelussa pyritään pitkäikäisiin asiakassuhteisiin. Arto Hyttisen rauhallinen ja harkitsevainen ote auttaa luottamuksen rakentamisessa”, vahvistaa akustiikkasuunnittelun yksikönjohtaja Mikko Kylliäinen.

”Odotan haasteita ja vastuuta. Pidän siitä, että vähän puristetaan miehestä mehuja. Siten oppii parhaiten”, Hyttinen uskoo.

Akustiikkasuunnittelu on viime aikoina alkanut kiinnostaa yhä enemmän niin uusien rakennusten rakentajia ja rakennuttajia kuin vanhojen korjaajia. Erityisesti puukerrostalojen ääneneristävyyteen haetaan uusia ratkaisuja.

Lue aiheesta lisää Mikko Kylliäisen haastattelusta https://www.ains.fi/uutiset/puutalon-akustiikkaan-loytyy-ratkaisuja/

A-Insinöörien akustiikkasuunnittelun tiimissä työskentelee nyt 20 asiantuntijaa Espoossa, Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Oulussa.