Ultimes Business Garden II esitellään kattavasti Projektiuutisten numerossa 3/2019, joka ilmestyy 14.6.2019.

Aro Systems muuttaa Ultimes Business Garden II:een Pitäjänmäelle

Helsingin Pitäjänmäkeen tämän vuoden maaliskuussa valmistunut Ultimes Business Garden II saa uuden käyttäjän Aro Systems Oy:n muuton myötä. Aro Systems Oy on vuokrannut 7-kerroksisen toimitalon viidennestä kerroksesta 747 neliöisen tilan, johon se tulee muuttamaan loppuvuodesta 2019.

Ultimes Business Garden II esitellään kattavasti Projektiuutisten numerossa 3/2019, joka ilmestyy 14.6.2019.

Aro Systems Oy on Suomen johtavia talotekniikan asiantuntija- ja palveluyhtiöitä 65 vuoden kokemuksella. Perheyhtiön palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja saneerauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Aro Systems toimii pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla.

Peabin konseptoimat Business Gardenit tarjoavat uudenajan työympäristöratkaisuja, joissa työn ja arjen yhdistäminen on helppoa. Yrityksille toteutetaan räätälöityjä, tilatehokkaita tiloja monipuolisine palveluineen muuttuvien tarpeiden mukaan.

”Haluamme korostaa, että Business Garden -konseptilla toteutetuissa kiinteistöissä tärkeintä ei ole seinät tai katto, vaan modernin yrityksen liiketoimintaa tukevat tilaratkaisut. Pystymme tarjoamaan yrityksille joustavan ja kustannustehokkaan sijoittautumisratkaisun, työntekijöille puolestaan työhyvinvointia lisäävän, inspiroivan työympäristön”, toteaa liiketoimintajohtaja Peter Lindeberg Peabilta.

Ultimes Business Garden -kokonaisuus sijaitsee Pitäjänmäellä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tuleva Raide-Jokeri parantaa alueen liikenneyhteyksiä entisestään. Ultimeksen seuraava vaihe on jo suunnitteluvaiheessa, ja valmistuessaan korttelissa tulee olemaan yhteensä kuusi Peabin rakentamaa toimitaloa.