Areim Aallonharja, neuvottelutila

Areim uudistaa Aallonharjan toimitilat Espoon Otaniemessä

Pohjoismainen kiinteistönomistaja ja omaisuudenhoitaja Areim uudistaa Otaniemessä sijaitsevan vuonna 1973 valmistuneen Aallonharja-toimistokiinteistön. Toimistotilat ja niihin liitettävät palvelut toteutetaan tukemaan yhteisöllisyyttä, asiantuntijatyötä ja ihmisten hyvinvointia.

Areim Aallonharja, neuvottelutila

”Toimiston on oltava tila, johon halutaan tulla, jossa ihmiset ovat keskiössä ja jossa on helppo tehdä asioita yhdessä. Kiinteistönomistajan on tarjottava paitsi asiantuntija- ja tietotyöhön helposti muokkautuvat tilat, myös palvelukokonaisuus, joka tukee työkulttuuria. Tämän filosofian mukaan Areim kunnostaa nyt Espoon Otaniemessä Aallonharjan”, sanoo Hannu Tammia, Asset Manager Areimilta.

Aallonharja on yksi Areimin pääkaupunkiseudun kohteista, joka uudistetaan rakennuksen historiaa kunnioittaen. Useiden miljoonien eurojen investointien myötä neljän rakennuksen tilat vastaavat pääkonttoreille asetettua tasoa. Merkittävänä vuokralaisena Tekniikantie 4:ään muuttaa Etteplan Oyj.

Areim Aallonharja, näkymä kohti vesitornia

Yhteisöllisyyttä luodaan palveluilla. Aallonharjan pihalle on esimerkiksi tulossa viljelypalstoja, jotka ovat vuokralaisten käytössä. Viljelyksistä ja maisemasuunnittelija Eva Wuiten luomista viheralueista huolehtii puutarhuri. Talossa työskentelevien käytössä on myös yhteiset polkupyörät.

Areim Aallonharja, saunaterassi

Vastuullisuustavoitteena on, että vuoteen 2023 mennessä Areimin kiinteistöjen energiankulutus on keskimäärin enintään 100 kWh / neliömetri. Lisäksi tavoitteena on hakea sertifioinnit kaikille kiinteistöille ja olla vuoteen 2030 mennessä ilmastoneutraali.