Kuva: Jani Rautiainen

ARE huoltaa Jumbo-Flamingon seuraavat 3 vuotta

Kauppakeskus Jumbo-Flamingon kiinteistökokonaisuuden kiinteistöhuoltopalvelut Conficap-konserniin kuuluvalle ARE:lle ensi vuoden helmikuusta alkaen kolmeksi vuodeksi.

Kuva: Jani Rautiainen

– ARE:n kauppakeskusosaaminen on huipputasoa Suomessa. Meiltä löytyy vahvaa osaamista ja kokemusta lukuisten kauppakeskusten ylläpito- ja huoltotoiminnasta. Arelaiset pitävät huolta suuresta osasta pääkaupunkiseudun kauppakeskuksia, ja sopimuksen myötä kauppakeskusosaajamme pääsevät aloittamaan myös Jumbo-Flamingossa, ARE:n yksikönjohtaja Tomi Auvinen sanoo.

ARE:n mukaan se pystyy tuottamaan kaikki nykyaikaiset kiinteistöjen vaatimat ratkaisut kuten kiinteistöhuollon, ulkoalueiden huollon, talotekniset vuosihuollot ja rakennusautomaation etähallinnan. 

– Tavoittelemme huippuluokan palvelutasoa. Haluamamme taso edellyttää, että kaikessa mitä teemme, meillä on mukana alansa parhaat toimijat ja toimintatavat. Korkea vaatimustaso ei koske vain palveluntuottajiamme, vaan samalla nostamme myös Jumbo-Flamingon omaa ylläpidon tasoa. Teemme töitä asiakastyytyväisyyden eteen, kauppakeskusjohtaja Olli Lehtoaro toteaa. 

Vantaalla sijaitsevan kauppakeskus Jumbo-Flamingon omistaa Vantaan Valo Ky, jonka taustalla ovat työeläkeyhtiöt Elo ja Varma. Jumbossa sijaitsevat hypermarket-tilat omistavat Kesko ja HOK-Elanto. Kauppakeskuksen manageerauksesta vastaa Colliers Finland Oy.