Kuva: Hesburger

Are huoltaa 120 Hesburgerin talotekniikan

Kuva: Hesburger

Burger-In Oy ja Are ovat solmineet valtakunnallisen sopimuksen Hesburger pikaruokaravintoloiden ylläpidosta ja huollosta. Sopimuksen myötä Aren huollettavaksi tulee noin 120 ravintolaa ympäri Suomea, joista noin puolet ovat Hesbugerin omia kiinteistöjä ja loput kauppakeskus- tai kivijalkaravintoloita.

Ravintoloiden huoltoon ja ylläpitoon kuuluvat ilmanvaihdon-, lämmityksen- ja jäähdytyksen määräaikaishuollot, etä- ja hälytysvalvonta, rasvakanavanuohoukset, päivystys ja tarvittavat vikakorjaukset.

-Yhteisenä tavoitteenamme on madaltaa tilojen ylläpitokustannuksia ja taata hyvät olosuhteet ravintoloiden asiakkaille ja työntekijöille. Älykäs ylläpito -toimintamallimme perustuu ennakoivaan ja toimintaa kehittävään yhteistyöhön, jonka tuloksena pystymme kestävästi suunnittelemaan ja toteuttamaan esimerkiksi huolto- ja korjaustoimenpiteitä, lupaa asiakkuudesta vastaava yksikönpäällikkö Lassi Kulo.

Sopimusten molempien osapuolten taustalla on merkittävä suomalainen perheyritys. Yrityksiä yhdistää pitkät perinteet ja pyrkimys alan parhaaseen asiakaskokemukseen.