Antiloopin POOL on erilaisten toimitilojen setti asiakkaan tarpeen mukaan

– Nykypäivän työelämään tarvitaan fiksumpaa tilaa, joka elää muutoksen tahtiin – ei sen sanelemana, Antiloopin POOL-konseptista vastaava Johanna Sarekoski kertoo.

– Hybridityö on tullut jäädäkseen, ja me Antiloopilla pohdimme, millainen olisi uuden ajan tilaratkaisu. Syntyi ajatus yrityksen muutostarpeita ja ihmisten hyvinvointia tukevasta, aina sopivasta mallista. Mallista, jossa asiakas päättää, mistä palasista toimitila koostuu ja miten pitkään niissä viihtyy, Sarekoski sanoo.

– Antiloopin strategia on tukea asiakkaiden liiketoimintaa ja ihmisten hyvinvointia tuottamalla asiakkaille joustavuutta ja palveluita vastuullisesti. POOL on merkittävä osa strategiamme toteuttamista, toteaa Antiloopin toimitusjohtaja Tuomas Sahi.

Ensimmäinen POOL avautui Kiila-korttelissa Helsingin Kampissa alkuvuonna 2020.

– POOL-tilat ovat tarjolla niin Antiloopin nykyisille kuin uusille asiakkaille nopeasti käyttöönotettavaksi. POOL antaa mahdollisuuden myös rakentaa kokonaisratkaisu yhdistämällä päätila POOLin erilaisiin joustaviin tilavaihtoehtoihin ja lokaatioihin, Sarekoski toteaa.

Vuoden 2021 aikana POOL-kohteita avataan Hakaniemeen Siltasaarenkatu 10:een ja 12:een, Vallilaan Elimäenkatu 5:een ja Kalasatamaan Sörnäistenkatu 1:een. POOLista löytyy kalustettuja ja kalustamattomia pientoimistoja, projekti- ja ideointityötä tukevia tiloja, muuttovalmiita toimistotiloja sekä neuvottelutiloja.