Päivi Annamaa, Tuomo Järvenpää. Kuvat: A-Insinöörit

Annamaa ja Järvenpää A-Insinöörien yhdyskuntasuunnittelun ja taito- ja vesirakentamisen yksikönjohtajiksi

A-Insinöörien Oulun tie-, katu-, alue-, liikenne- ja maisemasuunnittelun palveluiden johtoon 1.11.2023 alkaen on nimitetty DI Päivi Annamaa. Silta- ja vesirakentamisen yksikön johtoon on nimitetty 1.11.2023 alkaen DI Tuomo Järvenpää. Molemmat yksiköt palvelevat Oulun talousalueen lisäksi koko Suomea.

Päivi Annamaa, Tuomo Järvenpää. Kuvat: A-Insinöörit

Päivi Annamaa on toiminut vuodesta 2003 alkaen projekti­päällikkönä A-Insinööreihin yritys­kaupalla sulautuneessa Plaana Oy:ssä. Vuosina 2012–2022 Annamaa toimi Plaanan hallituksen puheenjohtajana.

A-Insinööreissä Annamaan vastuulla on liikenne-, alue-, väylä- ja maisema­suunnittelu­palvelut Pohjois-Suomessa 36 hengen yksikön voimin. 

Tuomo Järvenpää on ollut vuodesta 2008 alkaen eri tehtävissä A-Insinööreihin yritys­kaupalla sulautuneessa Insinööritoimisto Ponviassa. Ponvian toimitus­johtajana Järvenpää toimi vuosina 2021–2022. A-Insinööreissä Järvenpään vastuulla on silta- ja vesi­rakenteiden suunnittelu­palvelut. Järvenpään vetämä, 22 hengen asiantuntija­yksikkö on palkittu useista siltasuunnittelukohteistaan.