Anders Dahlblom Glastonin toimitusjohtajaksi ​​​​​​​

”Anders vakuutti meidät vahvalla prosessiteollisuuden osaamisellaan ja melkein 20 vuoden kansainvälisen liiketoiminnan kokemuksellaan. Olen erittäin tyytyväinen saadessani toivottaa Andersin tervetulleeksi Glastonin uudeksi toimitusjohtajaksi, ja olen vakuuttunut, että hän on oikea henkilö johtamaan Glastonia kohti seuraavaa kannattavan kasvun tasoa”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Teuvo Salminen.

”On kunnia tulla nimitetyksi Glastonin toimitusjohtajaksi. Yhtiö, jolla on 150 vuoden historia, on innostava teknologiajohtaja omalla alallaan, ja näen vahvaa tulevaisuuden potentiaalia sen innovatiivisissa ratkaisuissa. Glastonin ainutlaatuinen asema markkinoilla antaa sille hyvät mahdollisuudet myötävaikuttaa tulevaisuuden kestäviin rakennettuihin ympäristöihin. Odotan innoissani tulevaa tehtävääni ja yhtiön johtamista sen strategisella tiellä. Odotan myös, että saan oppia tuntemaan Glastonin henkilöstön, yrityksen ja sen asiakkaat”, Anders Dahlblom kommentoi.

Anders Dahlblom aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään helmikuun alussa 2021.

Sasu Koivumäki on toiminut yhtiön vt. toimitusjohtajana kesäkuun 2020 alusta lähtien ja jatkaa tässä roolissa, kunnes Anders Dahlblom aloittaa tehtävässään. Tämän jälkeen Sasu Koivumäki jatkaa tehtävässään COO:na, myynti ja integraatio -johtajana, toimitusjohtajan sijaisena sekä konsernin johtoryhmän jäsenenä.