Kuva: Vesa Voitto Sakari

Aktia Toimitilakiinteistöt osti Renorilta Konttorin

Kuva: Vesa Voitto Sakari

Renor myy Erikoissijoitusrahasto Aktia Toimitilakiinteistöille Konttori -nimisen nelikerroksisen toimistorakennuksen ja osuuden viereisellä tontilla sijaitsevasta pysäköintilaitoksesta. Konttorin vuokrattava pinta-ala on 4800 neliötä. Kohteessa on Leed Gold -sertifiointi ja energialähteenä geoenergia. Renor jatkaa korttelin muiden osien omistajana ja kehittäjänä.

Konttori-rakennuksen päävuokralaisina ovat Vantaan kaupungin Kasvatuksen ja oppimisen sekä Kaupunkikulttuurin toimialojen lisäksi Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Tuomioistuinvirasto. Muita vuokralaisia on yhteensä seitsemän; kohde on täyteen vuokrattu.

”Olemme erittäin ilahtuneita, että Silkkitehtaan tarinaa kumppaninamme jatkaa kotimainen vahva toimija. Aktian mukaantulo on osoitus onnistuneesta alueen kehitystyöstä”, toteaa Renor Oy:n toimitusjohtaja Marko Liimatainen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että pystymme tällä uudella kohteella jatkamaan rahastomme strategian toteuttamista hyvällä sijainnilla olevalla kiinteistöllä. Kohde on muokattu pitkän historian omaavasta teollisuuskiinteistöstä moderniksi, nykyajan toimistotilatilavaatimuksia vastaavaksi toimitilaksi, jossa myös energiaratkaisu on mietitty tulevaisuutta silmällä pitäen. Silkkitehtaan kortteli, jossa kohde sijaitsee, on saamassa kokonaan uutta eloa myyjän tekemän kiinteistökehittämisen myötä. Tämä kehitys tukee erinomaisesti juuri hankitun kohteen toimintaedellytyksiä myös jatkossa”, toteaa rahaston salkunhoitaja Jukka Sjösten.

Lue lisää…