A-Insinöörien Jyrki Keinänen jatkaa SKOL:n puheenjohtajana

A-Insinöörien toimitusjohtaja Jyrki Keinänen jatkaa Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n hallituksen puheenjohtajana vuonna 2022. 

Jyrki Keinänen on toiminut A-Insinöörien toimitusjohtajana vuodesta 2014 lähtien. SKOL ry:n hallituksen jäsen hän on ollut vuosina 2017–2018 ja vuonna 2019 hänet valittiin ensimmäisen kerran SKOLin hallituksen puheenjohtajaksi.

Helsingissä 25.11.2021 pidetyssä yhdistyksen syyskokouksessa varapuheenjohtajiksi valittiin maajohtaja Kalle Rasinmäki (AFRY Finland oy) ja maajohtaja Markku Varis (Sweco Finland oy).

Puheenjohtajiston lisäksi hallitukseen valittiin toimitusjohtaja Aki Davidsson (Arkkitehdit Davidsson Tarkela oy), toimitusjohtaja Otto Jokinen (Hepacon oy), toimitusjohtaja Sakari Koivuniemi (Citec oy ab), toimitusjohtaja Harri Yli-Villamo (WSP Finland oy), toimitusjohtaja Mari Puoskari (FCG Finnish Consulting Group oy), toimitusjohtaja Janne Ketola (Rakennuttajatoimisto HTJ oy) ja toimitusjohtaja Pekka Eloholma (Sitowise oy).

SKOL:n vuosien 2022–2030 strategian teemat ovat kestävä kehitys, alan merkitys, arvontuotto ja toimintatapojen yhteiskehittäminen.

– Yhteisiä ja selkeitä pelisääntöjä, sopimusehtoja ja hankintatapoja on hyvä edelleen kehittää yhdessä asiakkaiden kanssa tukemaan laatua ja elinkaariajattelua entistäkin paremmin, Keinänen toteaa.

SKOL ry on suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestö, johon kuuluu yli 140 yritystä, jotka työllistävät noin 20 000 henkeä.