Pekka Eskola

DI Pekka Eskola Lehdon puukerrostalo-liiketoiminnan johtajaksi

Lehdon tavoitteena on kasvattaa puukerrostalorakentamisen osuutta tuotannossaan. Tavoitteiden saavuttamiseksi Lehto on nimittänyt DI Pekka Eskolan johtamaan Lehdon puukerrostalo-liiketoimintaa. Eskola aloittaa tehtävässään 1.12.2021 ja raportoi Asunnot-palvelualueen johtajalle. 

Pekka Eskola

Eskolalla on kokonaisvaltainen ja pitkä kokemus asuntorakentamisen arvoketjun johtamisesta ja kehittämisestä sekä kotimaassa että ulkomailla sekä vahva toimintajärjestelmä-, raportointi- ja kustannustenhallintaosaaminen. Hän siirtyy tehtävään rakennusyhtiö Bonava Suomi Oy:n pääkaupunkiseudun rakennuttajajohtajan tehtävästä.

– Lehdon tavoite on selkeä. Haluamme tulevaisuudessa kasvattaa puukerrostalo-rakentamisen osuutta tuotannossa ja toimia edelläkävijänä modulaaristen, teollisesti esivalmistettujen rakennusten tuottajana. Toivotamme Pekka Eskolan lämpimästi tervetulleeksi Lehdon tiimiin ja työskentelemään tämän strategian kannalta keskeisen tavoitteen pariin, toteaa toimitusjohtaja Juuso Hietanen.

– Aika on otollinen kestävän rakentamisen ratkaisuille, ja Lehto on kehittänyt puukerrostalokonseptin, joka hakee vertaistaan markkinoilla. Modulaarisuus ja teollinen esivalmistus kotimaisilla tehtailla edustavat rakentamisen tulevaisuutta. On hienoa päästä aitiopaikalle mukaan kehittämään tätä kokonaisuutta, toteaa Pekka Eskola.