Mari Segerman

Mari Segerman on Rambollin uusi henkilöstöjohtaja

Varatuomari, kauppatieteiden maisteri Mari Segerman on nimitetty Ramboll Finland Oy:n henkilöstöjohtajaksi 11.1.2022 alkaen. Hän siirtyy Rambolliin Sumitomo SHI FW:stä, jossa hän toimii Suomen ja Ruotsin henkilöstöjohtajana ja vastaa globaalisti Operations-toiminnon henkilöstöjohtamisesta. 

Mari Segerman

Mari Segermanilla on laaja kokemus henkilöstöjohtamisesta energia-alalla, teollisuudessa ja teknisillä aloilla. 

– Toivotan Marin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Hän tuo meille vahvaa osaamista ja näkemystä asiantuntijatyön ja muutoksen johtamisesta sekä organisaation kehittämisestä, sanoo toimitusjohtaja Maija Jokela

– Rambollin ihmislähtöinen ilmapiiri ja panostaminen kestävän yhteiskunnan rakentamiseen on tehnyt minuun jo suuren vaikutuksen. Olenkin todella innoissani päästessäni tekemään töitä Rambollin ammattilaisten kanssa. Ilmastonmuutos haastaa yhteiskuntaamme monilla tavoin, joten haluan henkilöstöjohtamisen avulla olla tukemassa yhtiön tavoitetta luoda kestävää yhteiskuntaa, jossa ihmiset ja luonto kukoistavat. Aiemmasta monipuolisesta henkilöstöjohtamisen kokemuksestani voin ammentaa oppeja asiantuntijatyön ja henkilöstötoimintojen edelleen kehittämiseen, sanoo Mari Segerman.

Mari raportoi toimitusjohtaja Maija Jokelalle. Hän on Ramboll Finlandin johtoryhmän jäsen ja Ramboll Groupin HR-johtokunnan jäsen.