Ville Posti Reaglen vastuullisuuspalvelujen johtajaksi

Ville Posti on nimitetty kiinteistöalan neuvonantoyritys Reagle Oy:n vastuullisuuteen liittyvän neuvonannon palveluista vastaavaksi johtajaksi 28.11.2022 alkaen.

Ville Posti on tehnyt pitkän uran YIT:llä ja viimeisimpänä Caverionilla. Hänellä on laaja kokemus asiantuntija- ja vastuullisuusliiketoiminnan kasvattamisesta kiinteistöalalla sekä vastuullisuusajattelun viemisestä käytännön toimenpiteiksi.

 – ESG on ollut meille tärkeää alusta asti. Olen todella tyytyväinen, että saamme meille tämän alan merkittävää osaamista. Olemme jo aiemmin arvioineet, että muutostahti on voimakas. Oletamme sen kuitenkin vain kiihtyvän, kun markkinatilanne näyttää muuttuvan haasteellisemmaksi etenkin transaktioissa, Reaglen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Henri Hakala toteaa.

Reagle tähtää kasvuun pohjoismaisilla kiinteistömarkkinoilla. Postin on tarkoitus vahvistaa ja uudistaa nykyistä palvelutarjontaa sekä kehittää kokonaan uusia palveluja.

– On hienoa hypätä mukaan porukkaan, joka aidosti uudistaa toimialaa. Odotan innolla, että pääsemme tukemaan Reaglen nykyisiä ja uusia asiakkaita erityisosaamisellamme. ESG-näkökulma on jo muuttanut tapaamme tarkastella kiinteistöjä sijoituskohteina. Kaupallisena neuvonantajana olemme keskeisessä roolissa rakentamassa asiakkaillemme kehitysstrategioita, jotka huomioivat vihreän siirtymän ja sen mahdollisuudet osana sijoitusten arvonkehitystä, Ville Posti toteaa.