Tapani Yrjölä

Vieskan Elementin uudeksi toimitusjohtajaksi Tapani Yrjölä

Vieskan Elementin toimitusjohtajana aloittaa lokakuun alussa Tapani Yrjölä. 36-vuotias Yrjölä on toiminut aiemmin Vieskan Elementillä Vieskatalon myyntipäällikkönä. 

Tapani Yrjölä

Yrjölä sanoo, että vaativan tehtävän vastaanottamista helpottaa se, että yritys on tuttu, vakavarainen ja sillä on pitkä historia.

 –  Yritystä on viety suunnitelmallisesti eteenpäin. Hyvät, luotettavat ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ja asiakkaat ammattirakentamisen puolella luovat korkealaatuista kokonaisuutta, jolla erotumme joukosta. Meille laatu ei tarkoita pelkästään materiaaleja. Siihen sisältyy hyvä ja joustava palvelu asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tätä työtä tulemme jatkamaan, Yrjölä sanoo.

 Kolme vuotta Vieskan Elementin toimitusjohtajana toiminut Esa Marjakangas perustaa oman suunnittelutoimiston, jonka kautta yhteistyö Vieskan Elementin kanssa jatkuu. 

–  Jätän yhtiön hyviin käsiin lähtiessäni toteuttamaan henkilökohtaista uraani. Yrjölä tuntee talon sisältä päin, hänellä on hyvä näkemys ja asenne tehdä oikeita ratkaisuja, jotka vievät yritystä eteenpäin. Hänen valinnallaan uudeksi toimitusjohtajaksi on myös vahva henkilöstön tuki, Marjakangas sanoo.

Uuden toimitusjohtajan valinta talon sisältä tiivistää yhtiön toimintaa ja tuo myös kustannussäästöjä.

-Vaikka korona on nostanut rakennuskustannuksia, tilauskanta sekä Vieskatalojen että Vieskahallien osalta näyttää hyvältä. Puurakentamisen kasvavaan kysyntään vastataan toiminnan kehittämisellä. Meidän tavoitteemme kohti tulevaisuuden hiilineutraalia rakentamista ovat jo pitkällä, Yrjölä sanoo.

 Vieskan Elementti Oy on perustettu vuonna 1968. Yritys suunnittelee, valmistaa ja asentaa puuelementtirakennuksia. Yrityksen henkilöstömäärä on 46 ja liikevaihto noin 7 miljoonaa euroa.