Kuva: SRV

Vantaan Pressin B-talo valmistui

SRV:n Vantaankoskelle rakentama ja Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n omistama toimitilakohde Vantaan Pressin B-talo on valmistunut. Maalämmöllä lämpenevä Pressi sijaitsee Kehäradan, Kehä III:n ja Hämeenlinnanväylän vierellä, kävelymatkan päässä Vantaankosken juna-asemalta. 

Kuva: SRV

–  Meille on SRV:llä tärkeätä, että valitsemme yhdessä kumppaniemme kanssa kestäviä ratkaisuja. Kestävät ja elinkaariviisaat rakennukset suunnitellaan niin, että ne eivät hukkaa energiaa ja energia tuotetaan puhtaalla, uusiutuvalla energialla tai päästöttömästi. Tilaajan kanssa yhteistyö on ollut avointa ja sujuvaa, ja rakennustyömaan henkilöstö on ollut todella motivoitunutta. Hyvä yhteishenki takaa projektin onnistumisen ja se on näkynyt tässä hankkeessa, SRV:n projektipäällikkö Mika Karell kertoo.

Pressi Smart Premises -kokonaisuus koostuu kolmesta erillisestä rakennuskohteesta, joista A ja B on myyty kiinteistösijoitusyhtiö Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:lle. Kokonaisuuden ensimmäinen A-rakennus valmistui vuonna 2019. Nyt valmistuneeseen B-taloon ovat tulossa vuokralaisiksi Stanley Security Oy ja Mercamer Oy.  

– Pressi on uudenlainen ja energiatehokas toimitila, jossa yritykset voivat suunnitella ja räätälöidä omaa toimintaansa varten parhaiten sopivan kokonaisuuden. Pressin erinomainen sijainti ja helppo saavutettavuus laajalta alueelta tekee kohteesta houkuttelevan, Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n toimitusjohtaja Timo Valtonen toteaa.