Ympäristötaide tekee Leinelästä omaleimaisen asuinalueen. Kuva: Kojamo Oyj

Vantaan Leinelässä juhlittiin Lumo-kotien harjannostajaisia

Lumo Kodit Oy:n Leineläntie 3:ssa vietettiin 7.9.2017 harjannostajaisia. Kiinteistöön valmistuu 70 laadukasta Lumo-asuntoa ja liiketiloja Kehäradan varrelle, Leinelän aseman viereen. Keväällä 2018 valmistuvan kiinteistön urakoi Jatke Uusimaa Oy.

Ympäristötaide tekee Leinelästä omaleimaisen asuinalueen. Kuva: Kojamo Oyj

– Leineläntie 3:n sijainti on erinomainen, kulkuyhteydet ja palvelut löytyvät lähistöltä. Kun  markkinointi käynnistyy, voi asunnon vuokrata helposti Lumo-verkkokaupasta, sanoo kiinteistökehitysjohtaja Kim Jolkkonen Kojamosta.

Rakenteilla olevat asunnot ovat yksiöistä kolmioihin. Asunnoissa on koneellistettu keittiö sekä käytännölliset ja helppohoitoiset pintamateriaalit. Lasitettu parveke on kuin lisähuone kesällä. Talossa on liiketilaa sekä monipuoliset yhteistilat. Autopaikat rakennetaan pihakannen alla olevaan pysäköintihalliin.

Ympäristötaide tekee Leinelästä omaleimaisen asuinalueen. Alueen taide on rakennuksien muotokielessä, värivalinnoissa ja taideteoksissa. Leineläntie 3:n valotaideteokset ovat elävöittämässä talon kadunpuoleista tukimuuria ja korttelin piha-alueella olevaa ulkoiluvälinevarastoa.


Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa ja uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Lumo ja VVO ovat osa Kojamo-konsernia. Lumo.fi