Vallox: Vallox 125 MV

Vallox 125 MV -ilmanvaihtokone mullistaa ilmanvaihdon saneerauksen. Sen eri malleilla voi korvata kymmeniä vanhoja ilmanvaihtokoneita nopeasti ja helposti ja saavuttaa energiatehokkaan ja ominaisuuksiltaan nykyaikaisen ilmanvaihdon.

Alkusyksyllä 2023 myyntiin tulevalla Vallox 125 MV -ilmanvaihtokoneella voi korvata muiden muassa MUH Ilmavan, Ilmava Digitin, Vallox Digit SE:n, Ilto 440:n sekä kymmeniä muita vanhoja ilmanvaihtokoneita.

Vallox 125 MV -koneesta on tulossa kuusi mallia (Vallox 125A – 125F MV), jotka poikkeavat toisistaan vain kanavistolähtöjen osalta. Ne sopivat joko suoraan vanhan koneen paikalle tai vaativat vain pieniä kanavamuutoksia, mikä helpottaa ja nopeuttaa ilmanvaihtosaneerausta ja tuo siksi myös rahallista säästöä.

Ominaisuuksiltaan Vallox 125 MV vastaa nykyajan vaatimuksia. Koneessa on monipuoliset ohjausvaihtoehdot ja sisäilman laatua tarkkailevat sisäänrakennetut kosteus- ja hiilidioksidianturit, jotka tehostavat ilmanvaihtoa tarpeen mukaan. Lisätietoa: vallox.com