Raafael Keikko

Uusia osaajia Assemblinille

Assemblinin Helsingin Teknisiin Palveluihin, Automaatiohuoltoon, Automaatiourakointiin ja Turun Talotekniikkaurakointiin ja Energiatehokkuuspalveluihin on nimitetty uusia huippuosaajia.

Raafael Keikko

Ohjelmistosuunnittelija Raafael Keikko (s. 1982) on nimitetty Assemblinin rakennusautomaatiourakointiin projekti-ohjelmoitsijaksi. Keikko työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 19.3.2018.
Aikaisemmin Keikko on työskennellyt muun muassa Caverion Oyj:ssä ja Datafactory Oy:ssä.

 

Vesa Haverinen

Automaatioinsinööri Vesa Haverinen (s. 1966) on nimitetty Assemblinin rakennusautomaatiohuoltoon huoltoinsinööriksi. Haverinen työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 29.1.2018.
Haverinen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa AET-Automaatio Oy:ssä.

 

Jukka Karjalainen

Jukka Karjalainen (s. 1971) on nimitetty Assemblinin Teknisiin Palveluihin huoltopäälliköksi. Karjalaisen vastuualueina ovat Assemblinin kylmä-palveluiden huoltopäällikön tehtävät Karjalainen on aloittanut tehtävässään 26.3.2018 Helsingin toimipisteessä.
Karjalainen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Lassila & Tikanoja Oyj:ssä.

 

Iida Päivömaa

LVI-insinööri Iida Päivömaa (s. 1991) on nimitetty LVI-asiantuntijaksi Assemblinin Talotekniikkaurakointiin ja Energiatehokkuuspalveluihin. Päivömaa työskentelee Assemblinin Turun toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 16.4.2018.
Päivömaa on aikaisemmin työskennellyt muun muassa KnowTek Oy:ssä ja tällä hetkellä hän suorittaa Tampereen teknillisessä yliopistolla Energiatekniikan diplomi-insinöörin tutkintoa.