Maija Soininen nimitetty Bonava Suomi Oy:n henkilöstöjohtajaksi

Maija Soininen nimitetty Bonava Suomi Oy:n henkilöstöjohtajaksi

YTM Maija Soininen on nimitetty Bonava Suomen henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 2.5.2018 alkaen. Maija vastaa Bonavan henkilöstötoimintojen kokonaisuudesta, osaamisen ja johtamisen kehittämisestä sekä henkilöstöprosessien johtamisesta. Maija raportoi toimitusjohtaja Juuso Hietaselle.

Maija Soininen nimitetty Bonava Suomi Oy:n henkilöstöjohtajaksi

Toivotan Maijan lämpimästi tervetulleeksi Bonavalle. Olemme muutosmatkalla kohti visiotamme, jossa haluamme luoda uusia koteja, onnellisia naapurustoja ja parempaa elämää entistä useammille asukkaille. Henkilöstö on kaiken toimintamme ydin niin toimistoillamme kuin työmaillammekin ja Maijalla on näyttöjä ja vahvaa osaamista henkilöstöjohtamisesta, joka auttaa meitä hienosti kohti visiotamme”, sanoo Juuso Hietanen, Bonava Suomen toimitusjohtaja.

Bonava on todella mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa ja on hienoa päästä mukaan rakentamaan Bonavan asiakaskeskeistä kulttuuria yhdessä henkilöstön kanssa. Bonava on yrityksenä nuori ja täällä on tekemisen meininki ja draivia muuttaa koko rakentamisen alaa. Tämä antaa loistavat lähtökohdat uudistumiselle ja menestyksen rakentamiselle”, sanoo Maija Soininen.

Maija siirtyy Bonavalle 3 Step IT:stä, jossa hän on toiminut henkilöstöjohtajana ja vastannut 3 Step IT -konsernin henkilöstöhallinnosta ja toiminut konsernin johtoryhmässä. Maija tuo mukanaan laajan kokemuksensa henkilöstöhallinnon ja osaamisen kehittämisen sekä kulttuurimuutoksen tehtävistä. Hän on työskennellyt 3 Step IT:llä vuodesta 2010 lähtien henkilöstöhallinnon tehtävissä ja viisi vuotta Elcoteqillä keskittyen erityisesti henkilöstön kehittämiseen liittyviin tehtäviin.


Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 1,5 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa. www.bonava.fi