Digits-malli kuuluu uuteen Character-ulko-ovimallistoon. Oveen voidaan valita numeroita tai kirjaimia, joilla luodaan oma, yksilöllinen leima talolle.

Uusi Character-ulko-ovimallisto modernille sisustajalle

Digits-malli kuuluu uuteen Character-ulko-ovimallistoon. Oveen voidaan valita numeroita tai kirjaimia, joilla luodaan oma, yksilöllinen leima talolle.

Ulko-ovi on tärkeä osa talon julkisivua ja sillä luodaan ensivaikutelma kodista. Se ilmentää asukastaan ja täydentää talon arkkitehtuuria sekä sen ominaispiirteitä. Ei ole siis yhdentekevää, millaisen oven valitsee. Uudet Character-ulko-ovet sopivat laatutietoiselle ja modernille sisustajalle. Niissä on piilosaranat, joka tarkoittaa, että saranat ovat täysin näkymättömissä oven ollessa kiinni. Piilosaranoiden ansiosta ovilevyä voidaan säätää joka suuntaan. Lasitetut Character-ulko-ovet ovat lisäksi lasilistattomat, joten ne antavat tyylipuhtaan vaikutelman sekä kodin sisä- että ulkopuolelta. Nämä ominaisuudet tekevät ovista tyylikkään pelkistetyt.

Yksi Character-malliston yksilöllisimmistä ovista on Digits-malli, jota voidaan personoida valitsemalla siihen joko numeroita tai kirjaimia, kuten esimerkiksi talon oma numero. Merkit ovat oven lasiaukkoja ja niiden yksityiskohdat on suunniteltu huolella. Oveen voidaan valita 1–3 merkkiä: numeroita on saatavilla 0–9 välillä ja kirjaimia A–J välillä.

Mallistossa on 10 ovimallia, joita saa haluamassa värissä. Lasitettuun malliin voidaan valita kirkas tai satiinilasi.

Hinnat: ADVANCE-valikoiman Character-malliston ulko-ovet alkaen 810 euroa. Lasitettu alkaen 1020 euroa.

>> Katso Character-ulko-ovimallisto tästä.

JELD-WEN valmistaa ja kehittää tuotteita, jotka edistävät kotien ja julkisten tilojen kauneutta ja toimivuutta. JELD-WENin laajasta valikoimasta löytyy luotettavat ratkaisut asuntojen ja rakennusten sisäänkäynteihin ja sisätiloihin. JELD-WENin puuovet ovat valmistettu kestävästi hoidettujen metsien puusta ja ne ovat merkitty FSC- tai PEFC-merkillä. JELD-WEN Suomi on osa kansainvälistä JELD-WEN -konsernia, jolla on tuotantoa 22 maassa, 100 tehdasta ja yli 20.000 työntekijää. Suomessa valmistamme ovia Kuopion ja Vääksyn tehtailla ja työllistämme 250 henkilöä. Avaa ovi mahdollisuuksiin osoitteessa www.jeld-wen.fi