UKI Arkkitehtien Jyväskylän johtoryhmän muodostavat arkkitehdit Kimmo Kautto (vas.), Monika Gardini, Mika Kurth ja Mikko Pohjaranta.

UKI Arkkitehdit ostaa LPV Jyväskylän

UKI Arkkitehdit Oy ostaa Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylän osakekannan ja toiminta siirtyy UKI Arkkitehtien omistukseen. Kaupan odotetaan lujittavan kilpailukykyä arkkitehtisuunnittelun markkinassa, jossa kilpailu on kiristynyt.

UKI Arkkitehtien Jyväskylän johtoryhmän muodostavat arkkitehdit Kimmo Kautto (vas.), Monika Gardini, Mika Kurth ja Mikko Pohjaranta.

– Olemme perinteikäs arkkitehtitoimisto, jolla on selkeä halu toimia ja vahvistua kasvavassa Jyväskylässä ja laajemmin keskisessä Suomessa. LPV:n tunsimme hyväksi toimijaksi alueella. Yrityskaupan myötä UKI Arkkitehtien tarjonta ja palvelu paranee ja monipuolistuu Keski-Suomessa, ja se on varmasti alueen ja sen yritysten eduksi, UKI Arkkitehtien toimitusjohtaja Mikko Heikkinen sanoo.

LPV Jyväskylä Oy:n osakkaat ja arkkitehdit Kimmo Kautto ja Mikko Pohjaranta sanovat, että UKI tarjosi useista vaihtoehdoista selkeästi miellyttävimmän mahdollisuuden yhteistyöhön ja parhaat näkymät tulevaisuuteen. 

Mika Kurth jatkaa UKI:n Jyväskylän-yksikön vetäjänä. Suunnitteluryhmien vetäjinä toimivat jatkossa Monika Gardini, Kimmo Kautto ja Mikko Pohjaranta. 

– Meillä on korkeat odotukset sille, että saamme hyvähenkisen työyhteisön, jossa tehdään onnistuneita projekteja, joista me kaikki sytymme arkkitehteinä, Kurth toteaa.

UKI Arkkitehdeilla on kaupan jälkeen noin 120 arkkitehtisuunnittelun ammattilaista Oulussa, Helsingissä ja Jyväskylässä. Yrityksen referenssilistalta löytyvät muiden muassa sairaalahankkeet OYS ja Tays sekä Laakson sairaala Helsingissä, Äänekosken biotuotetehdas ja sen vierailukeskus Pro Nemus sekä Kankaan alue Jyväskylässä.