Timo Pirskanen aloittaa Cramo Adapteon talousjohtajana

KTM Timo Pirskanen on nimitetty laadukkaita siirtokelpoisia tiloja vuokraavan Cramo Adapteon talousjohtajaksi (CFO) ja Cramo Adapteon johtoryhmän jäseneksi. Tehtävä on uusi.

Pirskanen siirtyy Cramo Adapteolle Kotipizzalta, jossa hän toimii talous- ja varatoimitusjohtajana. Pirskanen aloitti Kotipizzalla vuonna 2015. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa Rautaruukki Oyj:ssä sijoittajasuhteista vastaavana johtajana ja Deutsche Bank AG:lla johtotehtävissä. Hänellä on laaja kokemus yritysrahoituksesta ja pääomasijoittamisesta. Kansainvälinen talousjulkaisu Finance Monthly valitsi Pirskasen vuoden 2017 talousjohtajaksi.

“Timo Pirskasella on pitkä ja monipuolinen kokemus pörssiyhtiöistä ja valmistavasta teollisuudesta. Hänellä on aiemman työuransa ansiosta vahva osaaminen taloushallinnosta, muutosjohtamisesta ja listautumisanneista. Uskomme, että Pirskasen laaja-alainen ymmärrys sijoittajasuhteista ja pörssistä tuo merkittävää hyötyä tiimillemme, kun valmistelemme Cramo Adapteon listautumista”, Cramon siirtokelpoisista tiloista vastaava johtaja Philip Isell Lind af Hageby sanoo.

Cramon hallitus päätti joulukuussa 2018 yhtiön Siirtokelpoiset tilat -liiketoiminnan eriyttämisestä osittaisjakautumisella. Osittaisjakautuminen ja Cramo Adapteon listautuminen on tarkoitus toteuttaa vuoden 2019 puolivälissä.

Pirskanen aloittaa uudessa tehtävässään Cramo Adapteolla 1. huhtikuuta 2019.