Kuva: mitta.fi

Aki Puska nimitetty Mitan toimitusjohtajaksi

Pohjoismaiden johtavan mittausalan konsulttiyrityksen Mitta-konsernin liiketoiminta on jatkanut voimakasta kasvua ja liikevaihto nousi yli 35 miljoonaan euroon vuonna 2018. Mitta on nopeasti noussut Suomen lisäksi myös Ruotsissa alan yhdeksi johtavaksi toimijaksi ja sen tavoitteena on edelleen jatkaa laajentumistaan.

Kuva: mitta.fi

Tukeakseen yhtiön kasvutavoitteita on Mitan hallitus nimittänyt toimitusjohtajakseen Aki Puskan 1.4.2019 alkaen. Yhtiön suurin osakkeenomistaja ja nykyinen toimitusjohtaja Jari Lappi jatkaa yhtiön varatoimitusjohtajana ja ottaa aiempaa suuremman vastuun operatiivisesta toiminnasta.

”On mukava päästä rakentamaan eteenpäin suomalaista kasvuyritystä, joka on jo menestyksekkäästi laajentanut toimintansa ulkomaille”, Aki Puska sanoo.

Puska on kokenut ammattijohtaja, jolla on kokemusta rakennusalalla toimivien organisaatioiden kehittämisestä niin orgaanisesti kuin yritysostoin.

”Olen erittäin tyytyväinen voidessani toivottaa Akin tervetulleeksi Mittaan, hänen johdollaan hieno kasvutarina saa hyvät jatkoedellytykset”, toteaa Mitan hallituksen puheenjohtaja Timo Hyvönen.

”Yhtiö on kasvanut kokonaan toisiin mittasuhteisiin kuin aiemmin ja jatkossa pääsen keskittymään rooliin, jossa voin parhaiten tukea organisaatiota sen päivittäisissä haasteissa”, Mitta Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Jari Lappi toteaa.